Celebrity News

Voditeljka Nikolina Pišek o skandalu: Moja ćerka Hana bila je loše!

Voditeljka Nikolina Pišek o skandalu: Moja ćerka Hana bila je loše!

Nakon skandala koji je potresao ceo region, voditeljka Nikolina Pišek kaže da zbog svega njihov progonitelj sada odgovara državnom tužilaštvu...

Kao u zapletu najuzbudljivijeg filma, voditeljka Nikolina Pišek (43) imala je s porodicom i prijateljima letovanje koje će zauvek pamtiti kao najgore. Bilo je tu svih elemenata trilera – od prevara, krađe i batina, preko hospitalizacije do sudskog spora.

O ovom slučaju pišu svi mediji u regionu, a trenutno je u rukama državnog tužilaštva Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 6, 2020 at 7:47am PDT

Svake godine u ovo vreme Nikolina sa suprugom, Beograđaninom Vidojem Ristovićem, njihovom ćerkom Unom Sofijom i svojom starijom ćerkom Hanom tradicionalno letuje na hrvatskom primorju.

Tako je bilo i ove sezone uprkos pandemiji virusa korona. Porodica je s prijateljima u gradu Kaštelu, blizu Splita, preko turističke agencije iznajmila skupocenu luksuznu vilu.

Prilikom sklapanja ugovora Nikolina i Vidoje platili su pola iznosa unapred, ne sluteći da će se njihov boravak u luksuznom smeštaju pretvoriti u krađu, pretnje i batine.

NE PROPUSTITE: Nikolina Pišek užasnuta: Na vrata su mi stavili oznaku „privremeno neupotrebljivo“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 14, 2020 at 3:05am PDT

Više nisam u šoku. Posle nemilog događaja otputovali smo na Brač. Dobro smo i prošli s obzirom na sve reference koje prate čoveka koji nas je napao i pokrao – počinje priču za „Story” voditeljka Nikolina Pišek.

– U agenciji smo platili polovinu ukupne sume za boravak u vili. Kada smo stigli u Kaštel, dočekao nas je Rok Gale i saopštio nam da mu u gotovini damo ostatak novca. Osim toga, rekao nam je da mu platimo i depozit od tri hiljade evra u slučaju štete, mada je prethodno rečeno da će depozit biti dve hiljade evra. 

Bračni par je čudno ponašanje vlasnika smeštaja prijavio agenciji, ali dobili su odgovor da je on specifična osoba.

NE PROPUSTITE: Nikolina Pišek na dodeli MAC nagrada 2020 ponovo pokazala svoj neukrotivi seksepil i to bez trunke vulgarnosti 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 17, 2020 at 1:16am PDT

– Ne znam da li ga je razbesnelo to što smo zvali agenciju ili to što sam prekrila jednu kameru, ali kada smo se dan posle toga vratili iz grada u vilu, imali smo šta da vidimo. Obezbeđenje koje je Rok unajmio reklo nam je da ne možemo da uđemo. Počeli su da viču, deca su se uplašila. 

- Hana je bila loše, i psihički i fizički, tokom pakovanja joj je pozlilo od stresa, pala je u nesvest, pa ju je moj prijatelj odvezao u bolnicu. Rok mi je sve vreme pretio – ispričala je Nikolina, koja je i sama dala iskaz u policiji.

Celu Nikolinu ispovest o ovom skandalu pročitajte u najnovijem broju magazina "STOR" koji je u prodaji do 25. avgusta! 

Komentari (0)

Loading