Celebrity News

Biljana i Janko Tipsarević: Prvo letovanje malog Noe

Autor: | 23/08/2020

Biljana i Janko Tipsarević: Prvo letovanje malog Noe

Biljana i Janko Tipsarević otputovali su na odmor prvi put kao četvoročlana porodica. S ćerkom i novim članom porodice i uživali su u čarima crnogorskog primorja, skupljajući energiju za nove poduhvate

Biljana i Janko Tipsarević su 5. jula obeležili i važan porodični jubilej – proslavili su desetogodišnjicu braka

U luksuznom rizortu supružnici su provodili vreme u igranju s decom i druženju s kumovima, ali veći deo dana boravili su na plaži, uživajući u svim blagodatima mora

U crnogorski hotelski kompleks porodica je otputovala najpre zbog bezbednosti, jer u ovom trenutku u hotelu ne odseda mnogo ljudi, pa nema gužve tokom obeda, niti na bazenima

„Suočavanja s prevelikim očekivanjima kao roditelja daleko su iza nas. Važni su ljubav, lično zadovoljstvo i mir”, rekao je Janko

„Veoma sam osetljiva na ćerku, želim da joj ugodim i učinim detinjstvo lepim. Nekada sam se brinula da je ne razmazim, ali danas vidim da ceni sve što Janko i ja činimo za nju”

Biljana i Janko Tipsarević nisu ni slutili da će prvo letovanje s bebom biti u avgustu

No, situacija s pandemijom koronavirusa u Beogradu, njihov hroničan umor zbog novorođenčeta, ali i velike vrućine u srpskoj prestonici, naterali su ih da s kumovima i najboljim prijateljima otputuju u Crnu Goru. U jedno elitno popularno naselje bračni par se uputio pre svega zbog dece, kako bi njihovoj ćerki i sinu obezbedili lepo okruženje i pravi odmor iz snova.

U luksuznom rizortu supružnici su provodili vreme u igranju s decom i druženju s kumovima, ali veći deo dana boravili su na plaži, uživajući u svim blagodatima mora. Bivši teniser zadužen je za svoj omiljeni hobi – beleženje najlepših porodičnih trenutaka svojim fotoaparatom, dok je njegova supruga angažovana oko brojnih rituala njihovog naslednika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 13. Авг 2020. у 3:48 PDT

Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa

 

– Suočavanja sa sopstvenim strahovima i prevelikim očekivanjima kao roditelja daleko su iza nas. Važni su ljubav, lično zadovoljstvo i mir. Iz njih proizlazi sve ostalo. Svako ko ima više od jednog deteta primetio je da se njihove ličnosti često u potpunosti razlikuju. Stoga smo Janko i ja svesni da postoji mogućnost da nam roditeljske strategije koje smo primenjivali sa Emili neće sada koristiti govorili su nam Tipsarevići nekoliko nedelja pre nego što su dobili sina, kome su dali ime po želji popularnog tenisera. Njegova supruga tada je otkrila medijima da je davna želja poznatog Beograđanina bila da mu se sin zove tako.

 

Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali tako se zove dečak moje sestre, a naša ćerka Emili rekla je da ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija bila nam je Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom, koji je došao na svet pre tri meseca – rekla je lepa modna dizajnerka, kojoj je najveća podrška, osim supruga, posle porođaja i u prvih mesec dana s bebom bila majka.

Janko je srećan što je i nakon penzionisanja ostao u tenisu 

 

Foto ATA Images

Nekadašnji sportski as, koji uspešno vodi tri teniske akademije i jednu sportsku agenciju, danas se oseća mnogo bolje nego ranije dok je trenirao drastično više.

– Mnogo bolje se osećam jer nisam više u obavezi da treniram pet sati dnevno. Tokom čitave karijere pratili su me fitnes i jaki treninzi, koji jednim delom jačaju, a drugim uništavaju telo. Stoga verujem da će se drastični boljitak osetiti tek kada budem uspeo da se vratim treningu i posvetim mu svega sat vremena dnevno. Srećan sam što sam i nakon penzionisanja ostao u tenisu – otkrio nam je Janko, koji je sa suprugom 5. jula obeležio važni porodični jubilej – proslavili su desetogodišnjicu braka.

Biljana i Janko Tipsarević venčali su se na najromantičniji način

https://www.instagram.com/p/CCN9_nuFvsA/

U jednom popularnom restoranu nadomak Beograda, bračni par je sklopio građanski brak, a pravo na ekskluzivne fotografije tada su dali upravo našem magazinu. Venčanje je bilo zatvoreno za javnost, a među 300 zvanica našle su se brojne Jankove kolege iz teniske reprezentacije sa svojim lepšim polovinama. Biljana je tada uzela Jankovo prezime.

– Janko uopšte nije tipičan Balkanac, veoma je fleksibilan i popustljiv prema meni, ali izgleda da je tu crtu prikrivao do poslednjeg trenutka. Pred venčanje me je doveo pred svršen čin i rekao mi: „Znaš da se uvek oko svega dogovaramo, ali ovoga puta ja ti kažem da nema diskusije i da ti naređujem da uzmeš moje prezime.”

Biljana nije poslušala Jankovo "naređenje" - podsvest je bila jača

- Sve bi bilo super da meni podsvest nije proradila po zaključenju braka i kada smo se upisivali u Knjigu venčanih, mahinalno sam se potpisala devojačkim prezimenom. U tom trenutku to niko nije primetio, pa me je sledeći dan matičarka zvala zaprepašćena, ali ispravili smo tu, zaista slučajnu grešku. Tako da se sada navikavam da se potpisujem sa Tipsarević – rekla je Jankova supruga za naš magazin odmah po sklapanju braka, u prvom intervjuu otkako je gospođa Tipsarević.

Nedugo nakon što su shvatili da će provesti život zajedno, i pre samog venčanja, oboje su znali da žele decu. U brojnim intervjuima naglašavali su da ćerkici Emili žele da podare društvo za igru, što im se ostvarilo pre nepuna tri meseca. Oboje su profesionalno ostvareni, uživaju u uspesima onog drugog, ali lične ambicije nikada nisu uticale na posvećenost porodici.

Biljana i Janko su želeli da ćerkici Emili podare društvo za igru

– Veoma sam osetljiva na ćerku i ne krijem da želim da joj ugodim i učinim detinjstvo lepim. Nekada sam se brinula da je ne razmazim, ali danas nas dve dosta razgovaramo i vidim da ceni sve što Janko i ja činimo za nju. Veoma je poslušna i zrela, te zasad nisam imala razlog da se ljutim i nešto joj branim – rekla je Novosađanka u poslednjem intervjuu koji je dala za naš magazin.

Porodičnu idilu proživljavaju ovih dana na moru punim plućima, praveći ambiciozne planove za budućnost, svako u svom segmentu posla. S lakoćom obavljaju sve poslovne i roditeljske zadatke, ostaje im vremena za druženje s prijateljima, ali pomno neguju svoju ljubav, ne zaboravljajući na trenutke romantike, koje imaju u izobilju i pored toga što su dobili bebu.

Da su izuzetno romantični, pokazali su neobičnim gestom pre dve godine. Na Maldivima su ponovo razmenili bračne zavete i obavili građansko venčanje, što je Janko priredio kao veliko iznenađenje za suprugu.

– Oduvek sam želeo da je obradujem i učinim nešto što ne očekuje. Ništa nisam organizovao unapred, već sam odluku doneo u trenutku – rekao nam je tada uspešni Beograđanin.

Foto Miloš Nadaždin

Janko je za Biljanu priredio romantično iznenađenje

– Nisam ni sanjala da ćemo se ponovo venčati, Janko me je potpuno iznenadio ovim romantičnim gestom i izlivom emocija – otkrila nam je posle venčanja na Maldivima Biljana.

Iza njihove velike ljubavi stoje i velika iskušenja kroz koje su zajedno prošli, pre svega Jankova bolest, ali to ih je sve osnažilo i ojačalo njihov odnos, koji je danas jači nego ikada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 19. Авг 2020. у 12:17 PDT

Najveća podrška

– Iza nas su veoma značajna životna iskustva, ali nekako znate da morate da sakupite svu snagu koju imate i budete apsolutna podrška onome kome ste potrebni. Kada je vaša snaga neophodna onome koga volite, onda druge opcije ne postoje. Ne postavlja se pitanje da li je imate već izvlačite svoj maksimum. Život donosi i lepe i teške momente, svakome je njegov problem najveći, ali na kraju uvek sve bude u redurekla je modna kreatorka, kojoj se Janko neretko u javnosti zahvaljivao zbog izuzetne podrške koju mu je pružala u najtežim trenucima.

https://www.instagram.com/p/CD079frgMLp/

Komentari (0)

Loading