Celebrity News

Zvezda Milica Pavlović: Moje burno leto (FOTO)

Zvezda Milica Pavlović: Moje burno leto (FOTO)

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović verovatno nikada neće zaboraviti prethodna dva meseca. Početkom juna prihvatila je ponudu da zaigra u seriji reditelja Gage Antonijeviča „Pevačica”, zbog čega ovih dana redovano pohađa časove glume.

Zvezda Milica Pavlović uporedo sa pripremama za debitantsku ulogu lagano privodi kraju izradu četvrtog studijskog albuma. Dok je u međuvremenu objavila spot za pesmu „Papi”, a pronašla je vremena i da organizuje proslavu povodom 29. rođendana.

Rođendansko jutro za početak provela je u zagrljaju zgodnog manekena, koji se pojavljuje u novom spotu, i fanovima ostavila prostora da razmišljaju da li između njih ima nešto više osim poslovne saradnje.

Pročitajte: Milica Pavlović u potrazi za ljubavlju – Da li je Amorova strela zalutala na pogrešnu adresu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 13, 2020 at 12:12am PDT

Hotelska soba bila je ukrašena zlatnim detaljima, torta leopard šarom, dok je svuda bio posut novac.

Nekoliko sati kasnije popularna „senjorita” priredila je večeru sa prijatelje, koji su mogli da uživaju u akustičnoj svirci i ribljim specijalitetima.

NE PROPUSTITE: Milica Pavlović: U mom poslu nema mesta za labilne koji ne umeju da kažu „ne“

Zvezda Milica Pavlović koja je nedavno napunila 29. godina, napravila je rođendasnki party samo za najbliže. Međutim, nosu svi bili prisutni. Osim toga, Miličin rođendanski parti bio je u znaku pesme „Papi“, koja je tek ugledala svetlo dana, pa su tako svi detalji slavlja bili inspirisani novom numerom lepe pevačice.

Deda je promašio dan, pa mi je ranije čestitao rođendan. Biljana Tipsarević mi je rekla da joj je krivo što nije tu, stižu pokloni i iz Hrvatske – rekla je Milica u emisiji “Premijera”, pa se dotakla i partnera koji bi za nju bio odgovarajući.

– Ništa me ne zadovoljava, ni pare, ni kartice, ni odeća… Ti moraš da budeš tu, prisutan i meni trebaš ti. Hajde da vidimo ko je taj nesrećnik koji će me oženiti. Ja mislim da će taj pravi biti baš hrabar i mislim da svi jedva čekamo da vidimo ko može da izađe sa ovakvom osobom na kraj – rekla je u dahu Milica.

Komentari (0)

Loading