Celebrity News

Lepota Jelene Rozge oduševila! Lice zgodne Splićanke zaledilo poglede!

Lepota Jelene Rozge oduševila! Lice zgodne Splićanke zaledilo poglede!

Lepota Jelene Rozge nije ostala neprimećena. Novom slikom na "Instagramu" donela je čistu pozitivnu energiju. Beskrajna sreća videla se na njenom licu, a sve je oduševilo to što nije imala ni trunke šminke. 

 Jelena Rozga, zgodna Splićaka poznata je po svojoj gracioznosti, a koliko drži do sebe pokazuje i nova fotografija. Lice bez bora, prelepa kosa i osmeh zaledili su poglede njenih fanova.

Lepota Jelene Rozge - Draž je u jednostavnosti

Iako je u zrelim godinama njena koža izgleda zaista sveže i zategnuto, pa je veoma pohvalno što i bezšminke izgleda privlačno i seksi.

- Osmeh donosi osmeh - napisala je Jelena Rozga u opisu fotografije.

Pogledajte...

NE PROPUSTITE: Jelena Rozga iskreno: Ne trošim energiju i vreme na nebitne stvari i pogrešne ljude

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Aug 19, 2020 at 11:49am PDT

Lepota Jelena Rozga – Dete i strasna lavica u jednoj ženi!

Dok je pojedni doživljavaju kao fatalnu ledi, mnogo je onih koji je posmatraju kao krhku i nežnu damu. Jelena Rozga u intervjuu za naš magazin „Story“ otkriva kojoj grupi žena zapravo pripada…

– U zavisnosti od perioda u kom se nalazim i situacija kroz koje prolazim, mogu da budem najveće dete, ali i strasna lavica (smeh). Verujem da su po tom pitanju sve žene slične. Najjače smo kada nam se dešavaju najveći brodolomi.

– Kao što ima različitih žena ima i različitih muškaraca, onih sramežljivih, hrabrih, ali i navalentnih. Baš kako kaže izreka: “Sto ljudi, sto ćudi”.

Osim toga što se osvrnula na svoj karakter, Jelna Rozga istakla je da je srećna samo ako joj je srce ispunjeno.

– Moja mera sreće je moje ispunjeno srce. Ne postoji određeni tip muškarca za to. Neko nas osvoji unutrašnjom energijom, neko humorom ili blagim temperamentom, sve je do čoveka i trenutka. Recept za sreću ne postoji, stoga je nemoguće odrediti koja osoba će nam je doneti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Jul 8, 2020 at 9:02am PDT

Komentari (0)

Loading