Celebrity News

Glumica Branka Katić: Kako je bilo živeti život na dve adrese

Glumica Branka Katić: Kako je bilo živeti život na dve adrese

Glumica Branka Katić, koja od udaje za producenta Džulijana Farina živi s porodicom u inostranstvu, leto je provela u rodnom gradu, u druženju s članovima familije i prijateljima, ali i radno – učestvujući na probama pozorišne predstave "Sumrak bogova", zbog koje će se vraćati najmanje jednom mesečno...

Glumica Branka Katić (50), otkako se udala za filmskog i televizijskog producenta Džulijana Farina (54), i podarila mu dvojicu sinova, Luisa i Džoa, redovno je dolazila u rodni Beograd da poseti članove porodice, od kojih je najviše vezana za stariju sestru Mariju. Posle života u Los Anđelesu, s porodicom se preselila u London, rodni grad svog supruga.

Budući da je pre dve godine prodala staru nekretninu u Beogradu i kupila luksuzni dupleks u blizini Kalemegdana, njeni dolasci u prestonicu Srbije postali su još češći.

NE PROPUSTITE: Branka Katić iskreno o mužu i porodici, ali i koleginici koja joj izaziva radost čim je čuje!

Zbog ljubavi prema srpskom teatru, Branka je boravila celo leto u rodnom gradu. Beogradska pozorišna scena postala je bogatija za vanserijsku glumu umetnice s internacionalnom karijerom, jer je Branka "uskočila" u ulogu Sofi u komadu "Sumrak bogova" reditelja Jagoša Markovića. Zajedno s velikanima njene profesije, poput Milana Leneta Gutovića, ona će u predstavi igrati kada se situacija s pandemijom smiri.

Da je išlo po planu, oktrila je Katićeva za srpske medije, predstava bi se igrala već polovinom avgusta na novoizgrađenoj letnjoj sceni BDP-a. No, u novonastalim okolnostima, glumica je najavila igranje komada čim pandemija utihne.

NE PROPUSTITE: Mnoge dame joj zavide: Branka Katić i holivudski superstar na velikom platnu

Junakinja filmskog klasika "Mi nismo anđeli" otkrila je da je uživala u susretima s članovima porodice kojih se mnogo uželela, da je otputovala nazad u London, ali i da će se vraćati u Beograd bar jednom mesečno zbog predstave, što je mnogo raduje.

Ona je ponosna što je glumila u hrvatskoj seriji „Novine“, jer je to jedan od njenih najdražih projekata, a očekuje i premijere tri filma koje je snimila prošle godine. “Kingsman” u kom igra s Rejfom Fajnsom jedan je od njih. U novom filmu engleske rediteljke Sali Poter imala je priliku da u nekoliko scena glumi s kolegom Havijerom Bardemom, a očekuje je i premijera filma pisca i reditelja Dušana Kovačevića koji je još uvek u fazi montaže, a u kojoj se našla u odličnoj ekipi glumaca. Ipak, i dalje je sve "na čekanju" zbog virusa koji je svima promenio poimanje stvarnosti.

Glumica Branka Katić - Trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda

Čudna su vremena i kad nas uhvate lični nemiri, važno je znati da se svi suočavamo s istim ograničenjima i neizvesnom budućnošću. Čini mi se da je najvažnije naoružati se ljubavlju i biti strpljiv da bismo mogli jedni drugima da pomognemo. Verujem da nismo ni na pola puta u borbi s koronavirusom, važno je pridržavati se saveta lekara i biti društveno odgovoran. Vrlo je moguće da će sva ova neizvesnost i nemogućnost da se vratimo starim načinima života i rada potrajati. Umesto očajavanja i predavanja malodušnosti, vreme je da odbacimo loše navike, apatiju i nađemo način da napravimo bolji svet – rekla je umetnica.

Poznati producent veliki je obožavalac srpske kulture i Branka ne krije da im je kuća u Londonu uvek puna njenih sunarodnika, ali i gostiju iz celog sveta. Njihovi sinovi nasledili su očev i njen talenat, pa se Luis interesuje za režiju a Džo za glumu. Poslednjeg dana avgusta Branka će sa suprugom proslaviti veliki jubilej, dvadesetogodišnjicu skladnog braka.

Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno a nežno – otkrila je Branka, i dodala da ne postoji dobra formula za brak već samo razumevanje, tolerancija, strpljenje i davanje ljubavi, a ne samo primanje.

NE PROPUSTITE najnoviji broj magazina "STORY" koji je u prodaji do 3. septembra!

Komentari (0)

Loading