Celebrity News

Monika Beluči: Pogrešila sam u izboru muškarca, ali ono što me brine je to da sam počela da sumnjam u sebe

Monika Beluči: Pogrešila sam u izboru muškarca, ali ono što me brine je to da sam počela da sumnjam u sebe

Poznata glumica otvoreno govori o tome kako je preživela razvod sa Vensanom Kaselom i zašto napušta Pariz, ali i o novom muškarcu u njenom životu.

U nedavnom intervjuu Monika Beluči govorila je o razvodu od poznatog francuskog glumca sa kojim je bila četrnest godina u braku.

- U tom trenutku sam bila apsolutno izgubljena. Sve što sam gradila toliko dugo je uništeno, a nakon dvadeset godina veze, morala sam da počnem ponovo - kaže glumica.

Zvezda je priznala da joj razvod nije bio lak.

A post shared by Simply Iconic (@90sdelights) on Sep 9, 2017 at 4:33am PDT

- Izabrala sam. Možete biti s nekim dugo vremena i iznenada shvatiti da se to više ne može nastaviti. Razvod je za mene bio vrlo bolan, ali neophodan. Pogrešila sam u izboru muškarca, ali ono što me brine je to da sam počela da sumnjam u sebe.

Glumica je takođe govorila o odnosu prema godinama. Poznata je i po pozitivnom stavu prema sopstvenom telu i odsustvu straha od starenja.

- Dobro je što postoji fotošop. Imam 52 godine i ne izgledam kao da sam na početku moje karijere. Postala sam druga žena. Lepota nas štiti, ali ponekad želimo da je se rešimo - kaže Monika.

- Kada sam bila mlađa, bila sam osetljivija na lepotu. Uvek sam izlazila sa prelepim mladim ljudima. Danas mi se čini da su muškarci sa borama još interesantniji: tragovi vremena na licu i telu pomažu da bolje vidimo dušu. Nisam kompjuter: verujem svojim osećanjima, ali svesna sam i da mogu pogrešiti.

A post shared by Women Management (@women.mg) on Sep 11, 2017 at 6:48am PDT

Moniku sa pravom smatraju jednom od najseksepilnijih glumica, ali ona kaže da ne poseduje nikakve posebne čari:

- Shvatam da seksualnost zavisi od unutrašnje energije, a ne od starosti.

Zahvaljujući njenoj energiji, u životu Monika se ponovo pojavila ljubav:

- Sada u mom životu postoji čovek, ali ne mogu više sebi da dozvolim i otkrijem ko je to. Treba mi privatnost.

Glumica kaže da je ovaj put sve drugačije.

- Mnogo puta sam se zaljubila, ali nisam bila spremna da prihvatim ljubav. Dugo vremena sam smatrala takve odnose privlačnijim. Ali sada tražim nešto drugo. Počinje novo poglavlje u mom životu.

Promene će uticati ne samo na romantičnu sferu, već i na još jednu značajnu promenu, Monika se seli u Lisabon.

- U vreme mog razvoda u 2013. godini, Vensan je ostao u Brazilu i odlučila sam da se preselim u Pariz. Prošle godine sam kupila kuću u Lisabonu i zaista želim da se preselim tamo. Mojoj deci će se tamo dopasti, s obzirom da je život lepši nego u francuskoj prestonici.