Celebrity News

Jedan od najskladnijih parova u Holivudu stavio tačku na brak: Razvode se Fergi i Džoš Duhamel

Jedan od najskladnijih parova u Holivudu stavio tačku na brak: Razvode se Fergi i Džoš Duhamel

Poznati par koji je važio za jedan od najstabilnijih u Holivudu, pevačica Fergi i glumac Džoš Duhamel, objavili su da se rastaju nakon osam godina braka.

Iako su strani mediji do nedavno pisali kako par od kraja prošle godine pokušavao da proširi porodicu i svom sinu Aksele Džeku (4) podari brata ili sestru, izgleda da su stvari krenule drugim tokom.

Fergi i Džoš venčali se u januaru 2009. u Malibuu, a kako njihovu ljubav nisu pratili nikakavi skandali i trzavice, ova vest je pravo  iznenađenje sa njihove fanove.

- S velikom ljubavlju i uzajamnim poštovanjem, odlučili smo da se rastanemo ranije ove godine. Kako bismo sami sebi, ali i našoj porodici, dali vremena da se prilagodi, pokušali smo neko vreme da držimo vest u tajnosti. Mi jesmo, i uvek ćemo biti zajednica koja se međusobno podržava - piše u zajedničkoj izjavi para.

Kako prenose strani mediji, glumac se već početkom proleća iselio iz kuće, a kao razlog njihovog razlaza navodi se da su njihovi karakteri bili previše različiti da bi dugoročno opstali kao bračni par.