Celebrity News

Emotivna poruka unuke Ljubiše Samardžića rasplakala sve

Emotivna poruka unuke Ljubiše Samardžića rasplakala sve

Pre dva dana je održana komemoracija glumačkom bardu Ljubiši Samardžiću, a među brojnim kolegama koje su održale govore, našla se i njegova unuka Sara.

Njen govor posebno je dirnuo sve prisutne, a evo kako se ona poslednji put oprostila od svog dede:

Mirjana prvi put nakon Ljubišine smrti otkrila pravu istinu o bolesti svog muža i poražavajuće detalje iz njihovog života

- Imala sam sreće što sam ga poznavala 23 godine, što sam se durila kada nam prilaze nepoznati ljudi dok se šetamo, što sam plakala zbog nekih scena "Policajca sa Petlovog brda", jer kako moj deda može da sedi sa četiri žene, a nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš na snimanja, da dolaziš po mene u vrtić, da me uzmeš u naručje i da plešemo... Danas mogu da kažem da si uvek bio moj uzor, oslonac i podrška. Suvišno je pominjati tvoju karijeru i kolika je čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba, koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si ti tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini, ostavio si nas žene u sigurnim rukama. Deda, a sad adio. I ko zna gde, i ko zna kad... Ili je, ipak, sve ovo samo rastanak na određeno vreme - završila je unuka Ljubiše Samardžića, prenosi pulsonline.rs.