Celebrity News

Koja je omiljena igračka princa Džordža, budućeg britanskog kralja

Koja je omiljena igračka princa Džordža, budućeg britanskog kralja

Kao i svi njegovi vršnjaci, četvorogodišnji princ Džordž voli da se igra. Iako mu se trenutno život malo promenio jer je krenuo u školu, pa su počele malo ozbiljnije obaveze, to ne znači da mu ne ostaje vremena za igru s prijateljima i sestricom Šarlot, a u jednoj dečijoj igrački, koju danas ima gotovo svaki mališan, budući kralj posebno uživa.

Zašto su princu Džordžu zabranili da u školi ima najboljeg druga? (video)

Naime, britanski princ Vilijam otkrio je ove nedelje, na predstavljanju novog modela sportskog vozila u Londonu, zanimljiv detalj o svom sinčiću.

- Moj sin bi se oduševio viđenim - rekao je videvši nove modele brzih vozila i otkrio da i on i sin obožavaju automobile. Međutim, autići nisu najdraža igračka sinu vojvotkinje Kejt Midlton i princa Vilijama.

- Moj sin je trenutno zaluđen Lego kockicama. To je neverovatno - rekao je za britanske medije slavni princ, koji trenutno očekuje treće dete.

Pravi poklon za četvrti rođendan: Šta je to toliko usrećilo princa Džordža? (video)

Pre nekoliko dana mogli smo da vidimo kako brižni otac prati svog prvorođenog sinčića u školu. Preslatke fotografije ovog događaja brzo su obišle svet. Maleni princ ušao je tada u novo životno razdoblje i sada upoznaje mnogo vršnjaka s kojima se zbližava, a istovremeno se uči odgovornosti i manirima.

Njegova prestižna škola Sent Tomas u jugozapadnom delu Londona poseban naglasak stavlja na umetnost, sport i aktivnosti, a ljubaznost i poštovanje su glavno pravilo.

Od svih tih aktivnosti, princa Džordža ipak trenutno najviše oduševljava igra popularnim Lego kockicama kada dođe kući nakon napornog dana u školi.