Celebrity News

Bogdan Bogdanović verio devojku Jovanu

Autor: | 21/09/2017

Bogdan Bogdanović verio devojku Jovanu

Najbolji srpski košarkaš Bogdan Bogdanović verio je devojku Jovanu Stojiljković.

Par se, navodno, zbližio na venčanju Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, koja je s Jovanom igrala u filmu "Panama".

Veridba je "pala" još pre mesec dana, tvrdi Alo.

- Oni su od početka veze veoma zaljubljeni, svo slobodno vreme koriste da budu jedno pored drugog. Bilo je pitanje vremena kad će se veriti. Bogdanu mnogo znači Jovanina podrška, a kako su oboje posvećeni svojim karijerama, imaju razumevanja jedno za drugo. Njihov odnos je miran i bez trzavica, verujem da je zbog toga najviše i odlučio da stane na ludi kamen. O veridbi znaju samo članovi porodica i najbliži krug prijatelja. To drže u tajnosti jer ne žele da se oko toga diže prašina. Takvi su, oni se retko javno pojavljuju, na društvene mreže ne kače zajedničke slike, baš se trude da sačuvaju svoju privatnost. Od njih me ne bi čudilo da se samo jednog jutra venčaju u tajnosti - kaže izvor kroz smeh i nastavlja:

- Još nisu počeli sa planiranjem venčanja, nije prošlo ni mesec dana otkako su se verili, ali verujem da će Bogdan, za razliku od Jovane, hteti da svadba bude velika. Ona je skromna, ne voli ništa što je prepumpano i što je gala. Da odlučuje samo ona, to bi verovatno bilo intimno venčanje, na nekoj plaži, ovako će to gotovo sigurno biti ogromna proslava.

A pogledajte i kako Jovana izgleda:

Inače, Jovana je u filmu "Panama" glumila sa kolegom Slavenom Došlom, a kako je scenario bio takav dosta je bilo seksi scena, za koje glumica kaže da joj nisu uopšte bile lake.

- Pričala sam i sa kolegama, svi su me pitali "da li ćeš moći to", "to je malo neprijatno"… Ali, verovala sam toliko Pavlu a kasnije jako jako sam verovala i Slavenu. Imali smo i probe za te scene. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to deluje što autentičnije, realističnije I mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama - rekla je Jovana Stojiljković posle premijere filma.

Podsećamo, Jovana i Bogdan su se upoznali na svadbi Jelisavete i Tea, ubrzo su započeli romansu, a zajedno su bili i na letovanju - upravo ih je fotografija sa istog i odala.