Celebrity News

Sve za mezimicu: Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Sve za mezimicu: Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Bijonse i Džej Zi ne mare što su naišli na kritiku javnosti kad su otkrili da su unajmi čak 6 dadilja koje će čuvati samo blizance Sir Kartera i Rumi, već su ove nedelje ponovo privukli pažnju jer je "iscurela" informacija da su unajmili i ličnog batlera za najstariju ćerkicu.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Oni su unajmili nekog ko će da vodi računa o  Blu Ajvi jer ne žele da ona i njeno razvijanje bude zapostavljeno zbog dolaska blizanaca u porodicu, kaže izvor blizak paru.

- Unajmljivanje batlera je njihov način da Blu ponovo učine bitnom. Kako su zauzeti poslom i bebama, više ne mogu da joj posvete pažnju kao što su to nekada radili. Jednostavno nisu želeli da se devojčica oseća zapostavljeno - rekao je izvor i dodao da unajmljeni čovek posećuje Blu najmanje tri puta dnevno kako bi joj organizovao i isplanirao dan.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 29, 2017 at 11:43pm PDT

- On posećuje Ble ujutru, u podne i uveče. Njegov posao je i da joj planira zdrava jela i grickalice, bez obzira gde se nalazi. Ble već ima dadilju koja živi sa njima, ali poznati roditelji žele još nekoga za nju. Obožavaju to što imaju pravu armiju zaposlenih - završava izvor.