Celebrity News

Ema Stoun: Srećna što je morala da se ugoji za ulogu u filmu "Battle of The Sexes" (video)

Ema Stoun: Srećna što je morala da se ugoji za ulogu u filmu "Battle of The Sexes" (video)

Za ulogu legendarne teniserke Bili Džin King u filmu Battle of The Sexes, glumica Ema Stoun morala je, da bi izgledala kao sportistkinja, da dobije čak 7 kilograma.
Njen trener Džejson Volš kaže da je Ema bila presrećna kada je tek počela da dobija na težini.

- Bila je oduševljena kada je uspela. Većina devojaka bi poludila i bila u krizi zbog tih kilograma, ali ona je imala najveći osmeh ikad - rekao je Volš za magazin People.

Pre nego što je počela intenzivno da trenira, Volš ju je opisao kao "veoma sitnu".

- Želeo sam da se udeblja, da dobije neke mišiće. Zaista je promenila plan ishrane i počela da uzima više dobrih, zdravih kalorija. Promenili smo i intenzitet treninga - rekao je.

Zvezda filma La La Land tri meseca je intenzivno vežbala sa tegovima. Volš kaže da je vežbala tri do pet puta nedeljno, a ponekad je radila i dva treninga dnevno.

A post shared by JASON WALSH (@risemovement) on Sep 21, 2015 at 7:54am PDT

- Njoj je to bilo zabavno - rekao je Volš.

Film Battle of The Sexes donosi priču o Bili Džin King i Bobiju Rigsu pre njihovog poznatog meča iz 1973. godine koji je bio jedan od najgledanijih sportskih prenosa svih vremena.

Teniserka poznata je po tome što je nakon pobede nad svojim muškim kolegom Bobijem pažnju javnosti iskoristila za priču o jednakosti polova. Uz to je morala da se izbori i protiv Rigsovih seksističkih opaski, što je i prikazano u trejleru.

Film su režirali Džonatan Dejton i Valeri Faris, a pored Stoun i Stiva Karela, u filmu se pojavljuju i Alan Kaming, Sara Silverman i Fred Armisen.