Celebrity News

Milica Dabović priznaje: Imam dečka i u neobaveznoj smo vezi, živim svoj život

Milica Dabović priznaje: Imam dečka i u neobaveznoj smo vezi, živim svoj život

Košarkašica Milica Dabović ostala je u drugom stanju već nakon dva meseca veze sa emotivnim partnerom Vukom.

– Naša veza nije tipična i mnoge stvari u našem odnosu jesu neobične. Pre svega, on većinu vremena nije sa mnom jer mnogo radi, i to u Beču, a često je i na poslovnim putovanjima. I pored toga, činjenica da čekamo dete jeste nas zbližila. Ono što je meni najvažnije jeste to što on shvata svoju ulogu i potpuno je svestan da je zajedničko dete vrhunac veze između muškarca i žene. Verujem da ćemo oboje biti dobri roditelji - ispričala je nedavno Milica za "Story", a sada je u jednoj emisiji otkrila i da je njena ljubav vrlo slobodna i tolerantna.

- Najviše volim da sam u obaveznoj ili posvećenoj vezi, ali ispada da nikada nisam. Sada sam u vezi u koju niko ne veruje, ali ja je volim takvu kakva jeste. Imam dečka i u neobaveznoj smo vezi. Mislim, ona je obavezna zbog deteta. On radi, nije tu, u inostranstvu je. Dolazi kad ja poželim ili kada može. Živim svoj život - rekla je ona u "Magazinu In".

Podsećamo, Vuk je ušao u Miličin život posle skandaloznog završetka veze sa Simonom Šimeom Šiklićem. Vuka do sada niko nije video, niti je Milica objavila jednu fotografiju sa njim.