Celebrity News

Za njim su uzdisale žene: Glumac iz "Dinastije" priznao da je gej

Za njim su uzdisale žene: Glumac iz "Dinastije" priznao da je gej

Glumac Gordon Tomson, Adam Karington iz "Dinastije", kritikovao je u američkoj štampi novu verziju te serije i tom prilikom priznao da je homoseksualac.

Njegov lik Adam je bio homofobičan u seriji, nekoliko scena takođe su bile "zasnovane" na netrpeljivosti prema homoseksualcima, a Gordon je to iskoristio da ilustruje razliku između prethodnih decenija i današnjice.

- Da, ja sam homoseksualac. To nije nešto o čemu sam ikada javno govorio, jednostavno sam pretpostavljao da su ljudi znali. Tada je bilo drugačije, i ja sam, zbog svog odrastanja i života, verovatno homofobičan kao i bilo koji drugi muškarac - rekao je on.

- Ja sam glumac, i bio je moj posao da igram homofobičnog čoveka. Samo posao. Pitajte Lorensa Olivijea kako mu je bilo kada je igrao Otela. On nije crnac, i sumnjam da ćemo ponovo videti belca kako igra Otela. Adam je bio samo uloga. Ne moraš da budeš to što glumiš - rekao je on.

Teže reči čuvao je za novu verziju "Dinastije", koju je nazvao "potpunim đubretom".

- Zašto su je uopšte nazvali 'Dinastija'? Nema veze sa našom serijom. Gluma je očajna, zaista očajna, scenario je užasavajuć. Ne znam šta im je bilo da to urade. Predstavlja pravu uvredu - rekao je on i dodao da se pokojni izvršni producent "Dinastije", Aron Speling, "sigurno prevrće u grobu".

- Publika na koju kanal CW cilja novom serijom shvatiće da je u pitanju s*anje, jer jeste u pitanju s*anje koje ne bi zainteresovalo ni glupo dete od šest godina. Potpuno je užasavajuće - rekao je on.

Ovako izgleda nova "Dinastija"!