Celebrity News

Jelena Tomašević otkrila kako Ivan i ona podižu ćerkicu Ninu

Jelena Tomašević otkrila kako Ivan i ona podižu ćerkicu Ninu

"Svet oko nas možemo da menjamo tako što počinjemo od sebe" poručuje Jelena Tomašević koja je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem.

- Moji roditelji, bake i deke su vrlo držali do tradicionalnih vrednosti, pa su meni i bratu sve to preneli na nivou običaja i obeležja. Naravno da ćerku Ninu učim pravoslavlju, kao što su nam sva pokolenja u pravoslavlju odrasla, tako i mi poštujemo naše duhovno nasleđe. A što se same vere tiče, mislim da je to intimna stvar svakog pojedinca i da ona treba da se oseti u srcu i da se neguje - kaže Jelena Tomašević za “Blic“ koja ističe da joj je sada najvažnije da je njena i Ivanova ćerka vesela i zdrava.

- Nina je dobro i poslušno dete. Mnogo voli decu i sada dok je mala zaista je najbitnije da je zdrava i vesela. Volela bih kad poraste da bude dobar i pošten čovek, da bude vredna i da se bori za svoje ciljeve. Da bude hrabra i skromna, a nežna i neustrašiva u isto vreme - ne krije Jelena Tomašević.

Pevačica i glumac ne vole da eksponiraju svoje dete i smatraju da će Nina uskoro sama odlučiti da li želi da se slika u javnosti.

Pevačica, uz majčinstvo i muzičku karijeru, inače učestvuje i u kampanji “Obnovimo sebe“ koja promoviše duhovne vrednosti.

- Učestvovala sam dosad više puta poslednjih deset godina u akcijama “Obnovimo sebe”, “Podignimo stupove”, koja se, osim obnavljenjem manastira Đurđevi stupovi, bavi i drugim humanitarnim akcijama za bolesnu decu i porodice, kojima je neophodna pomoć. Smatram da svako ko umnožava ljubav, empatiju i plemenitost u sebi, čini najbolje za svoj duh i karakter - kaže Jelena Tomašević koja učestvujući u ovoj akciji pomaže i obnavljanje manastira Đurđevi stupovi.

- Odmalena pevam i izvornu muziku, pa sam još u detinjstvu sa svojom grupom “Smilje” u Kragujevcu pevala na raznim duhovnim svečanostima. Često imam koncerte izvorne muzike na manastirskim slavama ili na osvećenju hramova - kaže Jelena Tomašević, koja priprema novu pesmu, pa uskoro možemo da očekujemo muzičke novitete.

Ivan će mi nedostajati kad ode u Kanadu

Ivan Bosiljčić uskoro ide na turneju po Kanadi, ali mu se porodica, zbog obaveza, neće pridružiti.

- Uvek nedostajemo jedno drugom kad nismo svi zajedno, ali ja imam nekoliko zakazanih koncerata, Nina kreće u predškolsko, a tati se radujemo da nam se uskoro vrati i prenese utiske sa osam muzičko-poetskih večeri - kaže Jelena Tomašević.

Oni su nedavno i porodično letovali u Grčkoj, gde su napunili baterije.

- Maksimalno se odmaramo, uživamo na plaži, šetamo, igramo se sa Ninom i učimo je da pliva. Ove godine pomoću mišića Nina je naučila da pliva bez naše pomoći.