Celebrity News

Bijonse i Džej Zi kupili vilu vrednu 26 miliona dolara (video)

Autor: | 27/09/2017

Bijonse i Džej Zi kupili vilu vrednu 26 miliona dolara (video)

Nakon što su na svet stigli blizanci, popularni par Bijonse i Džej Zi, odlučili su da se uozbilje i što je najvažnije skuće.

Kako pišu strani mediji, par je postao bogatiji za još jednu nekretninu, i to vilu u Hemptonsu, za koju se procenjuje da vredi oko 26 miliona dolara. Mališani će moći da uživaju i u dvorištu, kao i na ogromnom igralištu, koje je u sklopu imanja na kom je vila.

- Kuća se prostire na četiri hiljade kvadratnih metara. Vrlo je luksuzna i ima ogromnu baštu ispred kuće, koju će Bijonse urediti po želji ćerke Blu Ajvi i prilagodiće je blizancima Rumi i Ser Karteru. Ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, veliku otvorenu kuhinju. Iza kuće se nalazi vatrogasna sala, a tu je i bazen koji gleda na jezero. Prva komšinica joj je kulinarska kraljica, Ina Garten - kaže izvor blizak paru.

Foto: Youtube printscreen

Inače, vila je prvobitno koštala 39 miliona dolara, ali pošto dugo nije našla kupca, tokom letnje sezone cena joj je pala, pa su Bijonse i Džej Zi iskoristili priliku da investiraju u ovu nekretninu.

Pogledajte detaljnije kako vila izgleda: