Celebrity News

Svetski muzički fenomen "Despacito" uživo u Kombank Areni 24. novembra

Autor: | 28/09/2017

Svetski muzički fenomen "Despacito" uživo u Kombank Areni 24. novembra

Lepe vesti za sve one koji vole Luisa Fonsija i "Despacito"!

Najveća svetska muzička atrakcija ove godine dolazi u Srbiju i održaće koncert 24 novembra u Kombank Areni, i to u okviru svoje “Love+Dance” turneje, koja puni sve svetske dvorane.

Hit "Despacito“ sa reperom Dadijem je objavljen u januaru i do sada je na Jutjubu pregledan više od četiri milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent već godinama vlada top listama, uključujući Bilbordove "Top Latin“, "Latin Pop“ i "Heatseekers“ liste.

Njegovu pesmu “Despacito”svi znaju, a ko je muzičar Luis Fonsi?

Iza njega su brojna Grammy i druga priznanja, ali i saradnja sa pop zvezdama kao što su Kristina Agilera, sa kojom je snimio duet, i Britni Spirs, sa kojom je delio binu na njenoj američkoj i meksičkoj turneji.

Pored ogromnog uspeha regeton hita “Despacito“, Luis Fonsi nastavlja da traži inovativni zvuk, dosledan romantici i pop zvuku, na radost velikog broja fanova na sve četiri hemisfere.

Evo ko je atraktivna brineta iz hit spota “Despacito”

Ulaznice za priliku da budete deo najvećeg hita od sutra su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima, na blagajnama Kombank Arene i Bilet Centra Beograda, i online na www.kombankarena.com.