Celebrity News

Potresna poruka pokojne devojke Džima Kerija: Uveo si me u svet kokaina, prostitutki, bolesti...

Potresna poruka pokojne devojke Džima Kerija: Uveo si me u svet kokaina, prostitutki, bolesti...

U javnost je procurela poruka koju je bivša devojka Džima Kerija, Katriona Vajt, uputila slavnom glumcu. U njoj ga krivi što ju je uvukao u život pun poroka, seksa, droge, prostitutki i optužuje ga da joj je preneo herpes. Daily Mail piše kako je poruka nesretne Katrion pronađena na njenom iPad-u, ali nije potvrđeno da li je poruku ikad poslala. Otkrili su advokati njene porodice.

Da se prisetimo, Katrion si je 2015. godine oduzela život predoziranjem. Porodica ubrzo izlazi u javnost sa šokantnim informacijama o Džimu Keriju, njenom bivšem dečku, kriveći ga za sve što se devojci dogodilo. Da nisu ostali samo na rečima govori i činjenica da imaju tim advokata kojim sudski gone Kerija, kog indirektno krive za smrt svoje ćerke. Tvrde da se ona odlučila na očajnički čin nakon što joj je on dao kobne tablete i nakon što je od njega dobila polno prenosivu bolest.

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton) on Sep 29, 2017 at 6:28pm PDT

Glumac tvrdi da je nevin. U poruci iz 2013. Katrion je pisala o vezi s Džimom onako kako je ona doživljavala njih.

- Nisi razmišljao o stigmi koju ću nositi do kraja života. Nikad se nisi ispričao ili ponudio da pomogneš ili se bar osetio krivim. Nisi me pitao ni kako se osećam zbog toga. Još uvek te volim i mislila sam da si mi onu poruku poslao jer ti je stalo do mene. Nameravala sam reći advokatu da ne želim nastaviti sa tužbom, ali onda sam shvatila da su te tvoji novi advokati savetovali da mi se javiš. Ti dobro znaš šta želim, a to nije tvoj novac. Verovatno ćeš i ovu poruku iskoristiti protiv mene. Preneo si mi herpes, želim da se izviniš zbog toga što ti je stalo. Želim da razumeš da mi je to uništilo život koliko god se to tebi nevažnim činilo - napisala mu je između ostalog Katrion.

Dodala je i da kako je glumac upoznao s najgorim stvarima u životu.

- Ti si me upoznao s kokainom, prostitukama, psihičkim zlostavljanjem i bolesti. Učinio si mnogo dobrog za mene, ali slomio si me kao osobu. Ostala sam sa tobom jer sam te volela, a ti si mene odbacio nakon što si iskoristio sve dobro što je ostalo u meni - napisala je u poruci.

Tugu i pritisak nakon svega, Vajt nažalost nije uspela da izdrži.

A post shared by 7Watchlist (@7watchlist) on Sep 30, 2017 at 12:22am PDT