Celebrity News

Edita Aradinović iskreno o ljubavi: Iz svake veze, bilo prijateljske ili emotivne, izađeš malo mudriji

Edita Aradinović iskreno o ljubavi: Iz svake veze, bilo prijateljske ili emotivne, izađeš malo mudriji

Frontmenka ženske grupe "Ministarke" Edita Aradinović je novo lice u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", čiju će četvrtu sezonu gledaoci uskoro moći da prate na malim ekranima. Popularna pevačica za "Puls" priča zbog čega se odlučila da učestvuje u ovom šou i otkriva šta je dovelo do toga da okončala dugogodišnju vezu sa Ognjenom.

- Prihvatila sam učešće zato što smatram da mi je to baš u ovom trenutku dobar potez i mislim da će mi biti sjajno. Videla sam kakva je ekipa i oduševila sam se - kaže Edita i dodaje da bi sa domaće estradne scene volela da se oproba u imitaciji Dragane Mirković i Zorice Brunclik.

- Ne bih volela da mi na početku padne imitacija Bijonse ili Vitni Hjuston. Malo imam strah od toga, dok ne probijem led. Od muškaraca bih volela da mi zapadne možda Dedi Jenki ili Riki Martin, tako neko ko je vrcav. Šta mi se da, to ću probati da izvedem, makar vi umrli od smeha ili ostali bez teksta - priča Edita, koja je dobila muško pojačanje u bendu.

Dok su mediji često pisali o pevačicinoj vezi sa izabranikom Ognjenom, Edita otkriva da je sada slobodna devojka i da je daljina bila presudna za okončanje njihove veze.

- Slobodna sam i osećam se zrelo. Iz svake veze, bilo prijateljske ili emotivne, izađeš malo mudriji, malo pametniji, ali kažu da se lekcije ponavljaju dok ih ne naučiš. Sporazumno smo se razišli. On ne živi više ovde, a veza na daljinu je stvarno teška. Može da uspe, nije da ne može, ali je teško s obzirom na to da će on tamo da živi, a meni je život ovde. Ne bih puno ni pričala o tome jer mi je nekako degutantno. Ali govorim generalno da je to normalno, da imaš uspone i padove, šta sad. Idemo dalje, nije smak sveta. Nisam prestala da verujem u veze na daljinu, ali ne mogu da idem tamo da živim, ne želim, ne mogu - kaže Edita, a na pitanje da li je zbog karijere ostavila dečka, sa osmehom poručuje:

- Neka bude da je tako - iskreno će Edita, koja dodaje da joj današnji momci uopšte ne prilaze.

- Ne startuju me momci i to mi je žao, verovatno im delujem kao aždaja. Možda delujem prepotentno, ne znam. To nikada nisam uspela da saznam. Sigurno da ima toga da kada je žena samostalna i nezavisna, ne može da joj kaže: `Ti nećeš ništa da radiš, dođi kod mene, ja ću da ti obezbedim to, to i to, ti ćeš meni da rodiš decu` i onda posle deset godina nećeš znati gde se nalaziš - kaže Edita.