Celebrity News

Dragan Bjelogrlić snima film o životu Tome Zdravkovića?

Dragan Bjelogrlić snima film o životu Tome Zdravkovića?

Danas je obeležena godišnjica od smrti pevača Tome Zdravkovića. Prošlo je 26 godina otkada je Toma otišao sa ovoga sveta. Na Centralnom groblju u Beogradu, okupila se njegova rodbina, priatelji, ali i glumac Dragan Bjelogrlić.

- Ne treba deliti muziku, a posebno dobru muziku. Tomina muzika je antologijska i ne postoje posebni momenti u kojima treba da se sluša. Ja nisam veliki uživalac folk muzike, ali Toma ne može da se svrsta ni u jedan žanr, to je autentična muzika jednog autentičnog čoveka, umetnika. Ne bih mogao da podelim njegove pesme, to je muzika koja je dobila na vrednosti i ako vam kažem da moja deca slušaju muziku Tome Zdravkovića, onda vam je sve jasno - istakao je Bjela.

Popularni Bjela ne krije da ima u planu i snimanje filma o njegovom životu.

- Interesujem se za njegov život intenzivno proteklih meseci, proučavam svaki detalj. Razmišljam o tome da snimim film, ali to je još uvek ideja. Imao je impresivan život i drago mi je da sam imao priliku da se upoznam sa zanimljivim životom, a šta god da se izrodi iz toga, ja mogu da budem samo na dobitku što sam upoznao Tomu, istina mnogo godina kasnije - rekao je za “Blic” Dragan Bjelogrlić.

Ovo je sigurno jedan od razloga zbog kojih je Bjela došao na pomen, ne bi li posetio grob čoveka o kojem bi trebalo da snimi film. Toma Zdravković preminuo je 1991, u 53. godini života.