Celebrity News

Oglasila se Kim Katral: Istina je, nikada više neću zaigrati lik Samante Džouns

Autor: | 04/10/2017

Oglasila se Kim Katral: Istina je, nikada više neću zaigrati lik Samante Džouns

Danima svetski mediji pišu o tome da zaista neće biti ništa od trećeg nastavka filma "Seks i grad", a kao razlog se navodi glumica Kim Katral, koja je u istoimenoj seriji glumila zavodnicu Samantu.

Kako bi zaustavila lavinu glasina i neproverenih informacija, Kim je odlučila da se povodom svih pisanja ovih dana obrati medijima, gde je u potpunosti otvorila dušu.

Ona je priznala da više nikada neće zaigrati lik Samante Džouns.

- Nikada više neću glumiti Samantu Džouns, u to vas uveravam. Za mene je to završeno, završeno bez žaljenja, samo je Sara Džesika Parker mogla da bude malo prijatnija - rekla je Kim za Daily Mail i ovim potrdila je u sukobu sa Keri Bredšo već duže vreme, ali da nije isključila mogućnost da se u budućnosti pomire.

Naime, kako pišu svetski mediji ovih dana Kim je, navodno, postavila ultimatum producentima filma da će se pojaviti u trećem nastavku, ako budu ispoštovani određeni njeni zahtevi. Čim je to čula, Sara Džesika Parker je izašla u javnost kako bi saopštila da zbog nepremostivnih razlika i nesuglasica ipak neće doći do snimanja "Seks i grad 3". Otuda i ovakve kritike koleginice na račun popularne Keri Bredšo.

- Zaista mislim da je Sara mogla da bude malo prijatnija - ponovila je još jednom Kim i dodala da je sam odnos među glumicama bio veoma "toksičan".

- Sve one imaju decu i ja sam deset godina starija od svake od njih, a od kada se završila serija "Seks i grad" provodila sam vreme izvan Njujorka kako ih ne bih viđala. Jedino zajedničko što smo imali jeste serija, a serija je završena - zaključila je Kim koja je definitivno stavila tačku na svoju ulogu koja joj je donela svetsku popularnost.

Ona je svoje nezdovoljstvo izrazila i putem društvenih mreža, gde je navela da je sve o čemu se ovih dana priča izjavila još pre godinu dana.