Celebrity News

Žurka do zore: Ovako je Željko proslavio rođenje svojih ćerkica (foto)

Autor: | 05/10/2017

Žurka do zore: Ovako je Željko proslavio rođenje svojih ćerkica (foto)

Jovana i Željko Joksimović pre tri dana postali su roditelji bliznakinja Ane i Srne, a kao što je pevač i obećao - usledilo je veliko slavlje i žurka do zore.

Dok mama uživa u porodilištu sa svojim princezama, tata Željko je organizovao je sinoć u jednom beogradskom restoranu slavlje sa svoju porodicu i prijatelje.

Na slavlju su prisustvovali mnogobrojni ljudi iz sveta estrade, politike, sporta... Svi su došli vidno raspoloženi i sa najlepšim željama.

Veliku pomoć oko organizacije proslave, Željko je imao od ćerke Mine, koja je i među prvima stigla u restoran.

- Hvala vam što ste ovde, mi smo svi presrećni. Ja sam organizala ovo sa tatom, nadamo se dobrom provodu. Videla sam bebe i obe su divne. Srna liči na mene, to moram da kažem - otkrila je Mina za Kurir i otrčala ocu u zagrljaj.

Željkova majka Vesna je posebno bila oduševljena što je ponovo baka.

– Ja sam bliznakinja i naravno da se radujem dolasku bliznakinja. Srce mi je prepuno, baba ponovo, presrećna sam – rekla je ranije Vesna Joksimović, koja je došla u pratnji svog supruga, Željkovog oca.

Željkov otac

Svetlana Ceca Ražnatović, iako je imala naporan dan usled humanitarne posete oboleloj deci, sa osmehom je stigla na Željkovu žurku i uputila mu duhovitu poruku.

- Željko, čuvaj ćerke od mog sina - kroz osmeh je rekla Ceca za Kurir.

Pogledajte ko je sve noćas slavio sa Željkom rođenje Ane i Srne.

Još jednom redakcija portala i magazina Story Jovani i Željku čestita dolazak Ane i Srne na svet.