Celebrity News

Mina Lazarević dobila starateljstvo nad decom, ali usledio novi sudski postupak

Mina Lazarević dobila starateljstvo nad decom, ali usledio novi sudski postupak

Glumica Mina Lazarević se ove godine i zvanično razvela od baletskog igrača Gorana Stanića, a njoj je i pripalo starateljstvo nad njihovo dvoje dece. Kako saznaje "Blic puls" sud je zadužio baletana da plaća alimentaciju u iznosu od 6.000 dinara, zbog čega je Mina pokrenula sudski postupak za povećanje finansijske obaveze bivšeg muža.

- Mina je posle dve godine otkada se desio nemili događaj slobodna žena. Sin Marko i ćerka Iva su pripali njoj, a Goran ih redovno viđa. Međutim, Mina uopšte nije zadovoljna odlukom suda da Goran na mesečnom nivou plaća alimentaciju od samo 6.000 dinara. Za nju je to skandalozna odluka. Kada joj je sudija pročitala tu odluku, ona je dobila je fras. Odmah je kontaktirala sa svojim advokatom da pokrenu postupak za povećanje alimentacije. U toku je taj sudski proces - otkriva za “Blic puls” izvor dobro upućen u ceo slučaj.

Minin advokat Ljubisav Batan Radosavljević  je potvrdio ova saznanja.

- Mina se razvela u toku ove godine. Pravosnažno je brak razveden i oboje dece je pripalo Mini na staranje uz obavezu njenog bivšeg supruga da doprinosi izdržavanju zajednice. Mina je neko ko ne voli da o ovakvim stvarima govori za novine, ali ja smatram da su ovo činjenice koje ne bi trebalo da se kriju od javnosti i zašto se o tome ne bi reklo i da se tako sutra spreče neke medijske manipulacije - rekao je Radosavljević i dodao da sud nije regulisao na koji način Goran može da viđa sina i ćerku koje je dobio u braku sa Minom.

- Mislim da se sud nije bavio tim pitanjem. Oni se dogovaraju oko tih stvari, koliko znam, u kontaktu su. Mogu da kažem da je ona neko ko je posvećen deci. Razapeta je na mnogo strana, ali su joj prioritet deca. Ona je jedna od posvećenijih majki koje sam ja zastupao - izjavio je advokat Ljubisav Radosavljević.