Celebrity News

Dekolteom i čipkanim topom Ana Ivanović zasenila Irinu Šajk i Kejti Holms na crvenom tepihu (foto)

Autor: | 08/10/2017

Dekolteom i čipkanim topom Ana Ivanović zasenila Irinu Šajk i Kejti Holms na crvenom tepihu (foto)

Iako se većina svetskih medija ovih dana bavi njenim blagoslovenim stanjem, naša teniserka Ana Ivanović (29) uspela je svojim vitkim izdanjem da oduševi javnost.

Naime, na modno-zabavnom spektaktu u Veroni lepa srpska teniserka se pojavila u prilično seksi izdanju koje ničim ne odaje da je u drugom stanju, ili to vešto skriva.

Na crvenom tepihu Ana je blistala u crnom izdanju od glave do pete - duži blejzer Ana je osvežila čipkastim topom koji je kombinovala s mini suknjom i crnim salonkama.

Ovako atraktivan izgled naišao je na sjajne reakcije svih Aninih fanova koji su prokomentarisali kako je lepa brineta uspela da zaseni i Irinu Šajk (31) i Kejti Holms (38), koje su takođe prisustvovale ovom događaju i iz prvog reda zajedno sa Anom ispratile reviju.

Објава коју дели Irina Shayk (@1irinashayk) дана 7. Окт 2017. у 11:50 PDT

Dok je ruska manekenka pažnju privukla provokativnim dekolteom koji je bio u fokusu njene smaragdne maksi haljine prepune šljokica, Kejti se opredelila za suptilniji seksi izgled izabravši da na  događ dođe u fantastičnim širokim, crnim pantalonama s linijom sa strane, kraćom svetloplavom teksas jaknicom i čipkanim topom.