Celebrity News

Marko Nikolić: Bio sam teško bolestan

Autor: | 09/10/2017

Marko Nikolić: Bio sam teško bolestan

Glumac kojeg svi pamte kao Dragišu Popadića zvanog 'Giga Moravac' iz serije 'Bolji život' - Marko Nikolić (70) dugo je izbegavao medije. Ali nedavno je za časopis Pas otkrio da je pre dve godine vodio bitku s rakom. U svemu mu je, priča, najviše pomagao njegov ljubimac, pas Nindža.

- Uvek kažem da me Nindža izlečio. Ležao sam kod kuće između dve hemoterapije i on nije skidao pogled s mene, što me dovodilo do očaja jer mi je delovao kao da se od mene oprašta - kazao je Nikolić i dodao da bi pas uvek legao na njega, a glumac bi mu stavio šapu na mesto na kojem je bolestan.

- Sad ćeš ti mene izlečiti, prenećeš mi svoju pozitivnu energiju i sad ćemo ga ubiti. I tako ležimo dok ne zaspim, pa dolazi opet sutra na terapiju, tako sam razmišljao. Posle kada je sve bilo u redu, rekao sam mu: Majstore, pa ti si terapeut! Ti si mene izlečio - priča sa osmehom glumac.

Iako ga dugo nije bilo u medijima, ističe, radi puno parom.

- Pitali su me Jao, šta je sa vama, nigde vas nema, a ja odigrao 30 predstava - rekao je  glumac koji se u martu ponovno susreo s glumačkom postavom kultne serije "Bolji život".

@fotografijesrbije је поделио/ла објаву дана 17. Авг 2017. у 11:55 PDT

- Kao da je juče bilo - setno komentariše Giga.