Celebrity News

Holivud u čudu: Lindzi Lohan stala u odbranu Harvija Vajnštajna

Autor: | 11/10/2017

Holivud u čudu: Lindzi Lohan stala u odbranu Harvija Vajnštajna

Iz sata u sat glumci i skoro čitav svet Holivuda najstrašnije osuđuje skandalozno ponašanje producenta Harvija Vajnštajna koji je priznao da je seksulano uznemiravo žene koje su bile zaposlene kod njega.

OVDE pogledajte ko se sve nalazi na spisku žena koje su priznale da ih je Vajnštajn seksualno uznemiravo i zlostavljao

Da je situacija toliko ozbilja govori i ičinjenica da je pre samo nekoliko dana lični advokat svetski poznatog producenta Liza Blum odlučila da napusti svog klijenta, ne želeći da ga zastupa i brani, jer je kao žena veoma potresena.

Takođe, i Harvijeva supruga Džordžina Čepmen poslala je javnu poruku svetu da napušta svog supruga i da je užasnuta njegovim postupcima i da mora dalje hrabro pre svega zbog njihove dece.

- Srce mi se slama zbog svih žena koje su podnele ogromnu bol zbog ovog neoprostivog ponašanja. Odlučila sam da ostavim supruga. Briga za decu sad mi je prioritet i molim medije za privatnost – napisala je u izjavi Vajnštajnova supruga.

Ipak, izgleda da Harvi u Holivudu ima i podršku.

Jedna od njih, na iznenađenje svih, je i glumica Lindzi Lohan.

Ona je na Instagramu u  dva videa, koja je potom obrisala, dala podršku i razumevanje za ponašanje producenta.

-  Osećam se veoma loše zbog Harvija Vanštajna. Mislim da nije u redu sve što se trenutno dešava. Mislim da Džordžina treba da ostane uz njega i da bude uz svog supruga - rekla je glumica i nastavila:

- On mene nikada nije povredio ili mi je učinio bilo šta loše, a uradili smo nekoliko filmova zajedno. Mislim da treba da stane sa svim ovim! Mislim da je sve ovo pogrešno, zato ustanimo!

Ovakav postupak lepe glumice nije naišao na odobravanje njenih fanova, a izgleda da je to i bio razlog zbog koga je ubrzo video zapise zauvek i obrisala sa društvenih mreža.