Celebrity News

Serena Vilijams dizajnira torbe kako bi pomogla žrtvama porodičnog nasilja

Serena Vilijams dizajnira torbe kako bi pomogla žrtvama porodičnog nasilja

Slavna teniserka Serena Vilijams izgleda bolje nego ikada, što je potvrdila fotografijama na Instagram profilu.

Kilograme nakon porođaja je povratila veoma brzo, a za to ima i dobar razlog. Naime, Serena planira uskoro da se vrati tenisu.

- Mislila sam da ću se povući nakon što dobijem decu, ali sada ne razmišljam na takav način. Definitivno se vraćam - kazala je nedavno jedna od najboljih teniserski svih vremena.

Podsećamo, Serena je krajem leta rodila djevojčicu. Ovo je prvo dete za 35-godišnju teniserku i njenog verenika suosnivača Reddita Alexisa Ohaniana.

Serena je uz majčinske obaveze posvećena i jednom humanom činu, pomaganju u borbi protiv porodičnog nasilja. U čast Nacionalnog meseca svesti o nasilju u porodici, koji se održava ovog meseca, dizajnirala je prilagođenu italijansku kožnu torbicu kako bi podržala svoje prijatelje u njihovom godišnjem Purple Purse izazovu za prikupljanje sredstava.

- Svakih deset dolara koje donirate u ovom izazovu daje vam mogućnost da osvojite jednu torbu. Svake nedelje ovog meseca ćemo objaviti po jednog dobitnika. Sve donacije će biti prosleđene neprofitnoj organizaciji Purple Purse 2017 i pomoći će u pružanju kritičnih resursa za žrtve porodičnog nasilja širom zemlje. Što više donirate, to više pomažete preželima i imate više šanse za pobjedu! Zato se uključite i donirajte danas - napisala je Serena uz fotografiju na Instagramu.