Celebrity News

Branislav Lečić: O braku više ne razmišljam, mislim da je toga bilo dovoljno

Autor: | 12/10/2017

Branislav Lečić: O braku više ne razmišljam, mislim da je toga bilo dovoljno

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva propala braka, sa Ivanom Vujadinović i Ninom Radulović Lečić, otkriva da ga ludi kamen više neće videti.

- Ne, ne, o braku ne razmišljam. Mislim da mi je toga bilo sasvim dovoljno. Danas gledam da odnos više baziram na nekoj vrsti susreta i radosti koju možemo međusobno da razmenimo u različitim vidovima i to me veoma uzbuđuje - bez dlake na jeziku kaže Branislav Lečić.

On je trenutno angažovan u humanitarnom takmičarskom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, pa se pitanje koliko često plesom pokušava da osvoji žene nekako nametnulo samo.

- Naravno da žene zavodim plesom, one su za to da se zavedu. Mnoge žene zavode nas muškarce, zašto ne bismo i mi njih. To je igra u kojoj učestvujemo zajedno, bez bilo kakvih stega - rekao je Branislav.

Osim u TLZP, Branislav stiže da glumi i u brojnim projektima, odnedavno publika ima prilike da ga vidi u predstavi “Tako je (ako vam se tako čini)” u JDP-u, a on se osvrnuo i na govorkanja da važi za jednog od najvećih glumačkih zavodnika današnjice.

- To ne znam, ne bih smeo da se usudim da kažem pošto znam velike kalibre iz prošlosti koji danas nisu živi, ne bih baš voleo da se takmičim s njima, još sam živ. Sačekajte malo. Žene volim, uživam u njima i zadovoljstvo mi je uopšte i pomisao da s njima budem - rekao je naš poznati glumac.