Celebrity News

Princ Hari je odlična prilika, ali nije ni približno bogat koliko mislite

Princ Hari je odlična prilika, ali nije ni približno bogat koliko mislite

Da plemstvo dobro živi i da je novčano osigurano, bez obzira na to koliko će tokom života stvarno raditi, to znaju svi, ali koliko su zapravo "teški" pojedini članovi britanske kraljevske porodice, ne govori se često o tome. Trenutno šesti po redu za presto, crvenokosi zavodnik princ Hari nije jedan od onih koji će dobiti najveći deo kraljevske imovine.

Iako je princ Hari uz starijeg brata, princa Vilijama jedan od najpopularnijih članova britanske kraljevske porodice, to ne znači i da je najbogatiji.

Prema poslednjim podacima koje iznosi časopis The Richiest, drugi sin nesrećno preminule princeze Dajane i princa Čarlsa težak je 40 miliona dolara, dok se bogatstvo njegove bake procenjuje na 425 miliona dolara.

Princ koji je trenutno u središtu medijske pažnje zbog svoje ljubavne veze s američkom glumicom Megan Markl, od 21. godine mnogo je vremena provodio u vojsci, a onda je 2015. napravio zaokret i zaustavio vojnu karijeru i potpuno se posvetio humanitarnom radu.

Drugi u redu za britanski tron, njegov brat, princ Vilijam ima za sada jednako bogatstvo kao i princ  Hari, dok je njihov deda, princ Filip, vojvoda od Edinburga, "težak" 10 miliona manje ili približno 30 miliona dolara. Bankovni račun starijeg brata s godinama će se povećavati iz jednostavnog razloga - jednoga dana će postati kralj, a to donosi i veće povlastice, uključujući veće iznose na računu.

Naime, druga najbogatija osoba u britanskoj kraljevskoj porodici ujedno je prva u redu za krunu, a to je princ Čarls, čije se bogatstvo procenjuje na 100 miliona dolara.

Omiljena članica kraljevske obitelji Kejt Midlton ima bogatstvo procenjeno na 10 miliona dolara.

Ali kao brend lepa vojvotkinja za britansko gospodarstvo, prema rečima londonskih konzultanata iz kompanije Brand Finance, vredi preko četiri milijarde funti.

Njena deca, slatki četvorogodišnji princ Džordž kao brend vredi 2,3 milijarde funti dok malena princeza, dvogodišnja Šarlot, vredi čak tri milijarde funti. Ona kao brend vredi više iako se jako dobro zna da će njen brat verovatno jednog dana postati kralj, ali njen uticaj na gospodarstvo je ogroman.

Preslatka princeza već je sad svetska modna ikona broj jedan. Iako svet smatra vojvotkinju Kejt vodećom modnom inspiracijom, koja svojom dozom otmenosti i elegancije oduševi u svakoj prilici, njena ćerkica ju je svrgnula sa trona i postala nova vodeća članica kraljevske porodice u toj kategoriji, pokazalo je istraživanje eBaya.

A post shared by Your Royals (@yourroyals) on Oct 12, 2017 at 11:08am PDT