Celebrity News

Nina Seničar: Raditi sa Žikom bilo je ostvarenje sna

Nina Seničar: Raditi sa Žikom bilo je ostvarenje sna

U “Sava centru” je premijerno prikazan film “Prokleti pas” Dragana Pešikana, a crvenim tepihom je prodefilovalo mnogo poznatih ličnosti.

Osim glavnih glumaca Srđana Žike Todorovića i Nine Seničar, premijeru nisu propustili ni Ivan Jevtović, Veselin Jevrosimović, Irina Vukotić...

Upoznajte malo bolje Džeja Elisa, momka koji je zarobio srce Nine Seničar (foto)

Na premijeri filma “Prokleti pas” pojavili su se i Dijana i Srđan Đoković, koji nisu skidali osmeh sa lica. Đokovići su posebno čestitali Srđanu Todoroviću na novoj ulozi, a zatim su se smestili u bioskopsku salu gde im je društvo pravio Đorđe David.

Dok Žika Todorović nije želeo da razgovara sa pripadnicima sedme sile, nego se pre premijere opuštao uz alkohol i cigarete, Nina Seničar je sa osmehom na licu otkrila da je ovim filmom ostvarila san.

- Ovo je drugi put da sarađujem sa Žikom Todorovićem, već smo radili jedan film zajedno, koji je bio umetnički i nije bio za bioskope. Još tada mi je bila velika čast da glumim sa njim, a kada sam čula da ćemo ponovo biti partneri, oduševila sam se. Žiku jako volim i on je jedan od mojih glumačkih idola. Raditi sa njim je bila neka vrsta ostvarenja sna. Od njega zaista može puno da se nauči - kaže Nina i otkriva detalje svoje uloge u ovom filmu.

- Igram Aleksandru, devojku koja živi u Americi i u Srbiju dolazi sa verenikom koji je Amerikanac, kako bi ga upoznala sa porodicom. Zbog jednog psa njih dvoje upadaju veliku nevolju, neću dalje da vam otkrivam. U ovom filmu sam sve samo ne zavodnica. Tokom filma sam raščupana, prljava, uplašena i uplakana, a meni je to dobro došlo, jer nisam morala puno vremena da provodim na šminkanju. Najviše volim da igram pozitivne likove, jer sam takva po prirodi, mada svakom glumcu negativan lik predstavlja izazov - otkriva glumica i voditeljka koja je uživala radeći i sa psom:

- Kada smo čuli da ćemo raditi sa psom, mislili smo da će biti pakleno,ali Smoki je bio pravi profesionalac!