Celebrity News

Prošlo je 11 godina od smrti sjajnog glumca: Upoznajte Branku, suprugu Danila Lazovića sa kojom je imao četvoro dece (foto)

Autor: | 22/10/2017

Prošlo je 11 godina od smrti sjajnog glumca: Upoznajte Branku, suprugu Danila Lazovića sa kojom je imao četvoro dece (foto)

U čast glumca Danila Lazovića u Priboju se ovih dana, od 18. oktobra do juče, održavao Festival "Dani Danila Lazovića".

Bila je to prilika i da javnost vidi njegovu suprugu Branku sa kojom je bio godinama i sa kojom je dobio četvoro dece.

Fotografiju Branke Lazović na Instagramu je objavila Danilova koleginica, glumica Milica Milša.

- Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarna lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška - poručila je glumica.

Lazovića smo toliko puta gledali na malim ekranima i na filmskom platnu, Branku smo znatno ređe sretali u javnosti. Znalo se samo da je, kako je Milica napisala, bila njegova velika ljubav i podrška". U braku su dobili četvoro dece Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Glumac rođen u Brodarevu, preminuo je 2006. u 54. godini života. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu 1974. i iste godine dobio ulogu u seriji "Otpisani". Bio je član Narodnog pozorišta, ali je igrao i u drugim pozorištima, poput Ateljea 212 i Zvezdare teatra.

Pamtimo ga po rolama u "Špnacu", "Savamali", "Srećnim ljudima", "Porodičnom blagu".