Celebrity News

Izvela tačku od koje zastaje dah: Dragana Mićalović kao Pink pobednik četvrte epizode TLZP-a (video)

Autor: | 23/10/2017

Izvela tačku od koje zastaje dah: Dragana Mićalović kao Pink pobednik četvrte epizode TLZP-a (video)

Četvrtu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu "Tvoje lice zvuči poznato“, obeležili su vatreni nastupi, vratolomije, ali i nežne, emotivne balade. Stalnom žiriju, u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, pridružila se Jelena Karleuša, kao specijalni član žirija.

Dragana Mićalović pobednica je četvrte epizode, a izvela je tačku od koje je svima na trenutak zastajao dah. Gaga je oduševila nastupivši kao Pink i svojim čuvenim plesom na visećoj svili pokazala koliki je profesionalac.

Pobednica će nagradu od 1.000 evra donirati organizaciji Nurdor koja se bavi pomaganjem deci oboleloj od raka.

Pogledajte pobednički nastup četvrte epizode TLZP-a.

Jedan od možda i najtežih zadataka imao je Nenad Pagonis koji je dobio zadatak da se na sceni pojavi kao Jelena Karleuša, koja ga je uživo gledala u studiju. Nenadu se na sceni pridružila i  Mira Škorić kao Aca Lukas, a duetska pesma "Bankina“ u njihovom izvođenju oduševila je sve u studiju.

U jednom momentu na sceni im se pridružila i sama JK.

- Da li je to moj kostim? Malo su ga samo suzili. Ja nikada nisam videla da neko na štiklama i u kostimu izgleda tako muževno i seksi. Miro, ja sam sa Acom po ceo dan, ali fantastična si bila, ovo je tvojih 5 minuta, pokaži Aci kako se to radi. Fantastično. Stvarno si pretalentovan, obavezno da se prijaviš u Zvezde Granda, ja ću ti prva dati DA, al moraš moje pesme da pevaš. Nenade, stvarno si prezgodna mačka, nemam reči, seksi si - oduševljeno je rekla Jelena.

Uživajte i u nastupima ostalih takmičara.

A ovo su imitacije za sledeću nedelju:

Leka - Seviljski berberin
Bane - Tina Tarner
Stevan - Toše Proeski
Mira - Zorica Brunclik
Pagonis - Mark Entoni
Bebi - Merima Njegomir
Tijana - Dara Bubamara
Edita - Dženifer Lopez
Leon - Pitbul
Gaga - Džej