Celebrity News

Anđela Jovanović: Tata je stroži kritičar, ali i mama ima odlične savete

Anđela Jovanović: Tata je stroži kritičar, ali i mama ima odlične savete

Anđela Jovanović, koju su gledaoci zapazili u seriji "Vojna akademija", s nestrpljenjem čeka da počne snimanje četvrte sezone. Iako su ranije Dragan - Gagi Jovanović i Branka Pujić bili protiv toga da se Anđela bavi glumom, njihova mezimica je ipak odlučila da krene stopama svojih roditelja.

- Odavno su to morali da prihvate. Već tokom prvih ispita na fakultetu shvatili su da ja tu pripadam i da je to nešto što ja volim, nešto za šta ću se boriti i da mi za taj posao nikada ništa nije teško. Mislim da je bilo besmisleno boriti se protiv toga - kaže mlada glumica.

Nepoznato o poznatima – Anđela Jovanović: Kada se zaljubim, ne funkcionišem

Njena majka Branka Pujić ranije je za "Blic" rekla da je Anđela Gagina mezimica i da prvo od njega traži savet, a to je i sama Anđela potvrdila.

- Tata je stroži kritičar, ali i Branka ima odlične savete - rekla je Anđela, i dodala:

- Što se tiče životnih stvari, dosta se savetujem sa roditeljima, prijateljima, ali se trudim da sama shvatim neke stvari. U suštini, niko ne može da ti kaže nešto što ti sam prethodno ne doživiš na svojoj koži. Što se tiče posla, tu se najviše savetujem sa svojim profesorom Draganom Petrovićem i nekim kolegama u koje imam poverenje. Trudim se da porodične odnose ne mešam u poslovne.

A post shared by 150 minuta (@150minuta) on May 23, 2017 at 1:04am PDT

Na pitanje da li je morala dodatno da se dokazuje jer je ćerka poznatih roditelja, Anđela kaže:

- Ne obazirem se na to. Koncentrisana sam da radim na sebi, da se bavim svojom karijerom i svojim napretkom. Dok sam bila mlađa, osećala sam to više. Sada što više radim i što sam više u poslu, više ne osećam nikakav teret. Svi smo sada već kolege i ušla sam u glumački svet. Sa svima imam dobar odnos.

Ova lepa glumica, priznaje da podjednako voli pozorište, ali i film i serije.

- Ja se osećam super u svemu što radim. Ako bi trebalo da se odlučim šta više volim pozorište ili film, ne bih mogla da se odlučim. Podjednako ih volim. To su različiti mediji, a zapravo je sve to isto. Gluma je gluma - kaže Anđela.

Anđela je do sada imala prilike da igra u serijama "Totalno novi talas", "Moj rođak sa sela", ali televizijska publika ju je ipak zavolela u "Vojnoj akademiji" gde tumači lik Svetlane - Cece Savić.

- Uživala sam snimajući treću sezonu. Mi mladi smo ušli u već uigran tim - i to nam je mnogo značilo. Osećali smo se sigurno. Imali smo dobre glumačke zadatke i znam da će četvrta sezona biti pun pogodak, ako ne i kao kruna svih ovih sezona. Jedva čekam da pročitam scenario. Pa, eto, od marta kreće snimanje. Mnogo sam uzbuđena - priznaje Anđela.