Celebrity News

Ovo je koeficijent inteligencije prelepe Sindi Kraford! Da li ste očekivali drugu cifru?

Autor: | 26/10/2017

Ovo je koeficijent inteligencije prelepe Sindi Kraford! Da li ste očekivali drugu cifru?

Ona je modna zvezda i jedna od najlepših žena u istoriji. Ali u priči o Sindi Kraford postoji još jedan zanimljiv detalj koji mnogo govori o njoj, njen koeficijent inteligencije.

Stalno se prave liste svetskih javnih ličnosti čiji je kriterijum koeficijent inteligencije. Sindi je završila na spisku najinteligentnijih zvezda.

Sindi Kraford ima kooeficijent inteligencije 154. Mora se priznati, da je ovo sjajan broj. Čuvena manekenka ruši predrasudu da lepe žene ne mogu da budu inteligentne.

U grupi sa visokim IQ nalaze se i Šakira sa koeficijentom od 140, Met Dejmon sa 160, Džejms Franko 130, Ališa Kiz koja deli rezultat sa Sindi, Arnold Švarceneger 135, kao i Šakira koja može da se pohvali da ima IQ 148.

Lepota i stil već godinama dovode Sindi do lista najlepših i najbolje odevenih žena, a inspiracije za zanimljive modne kombinacije joj nikada ne nedostaje.

Podsetila nas je danas kakav je kostim nosila pre nekoliko godina na zabavi povodom Noći veštica. U društvu kostiminiranog supruga Redniaj Gerbera čuvena manekenka je uživala u dorboj zabavi.

Sigurni smo da će i ovogodišnju proslavu ovog praznika dočekati u nesvakdiašnjem i originalnom stajlingu.