Celebrity News

Prelep jubilej: Brena i Boba slave 30 godina ljubavi

Autor: | 26/10/2017

Prelep jubilej: Brena i Boba slave 30 godina ljubavi

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović upoznali su se na današnji dan pre tačno 30 godina, a u njihovom braku i dalje vladaju razumevanje, poštovanje i velika ljubav.

Viktor Živojinović (19), njihov mlađi sin otkrio je na svom Instagramu da su se baš na današnji dan njegovi roditelji upoznali.

- 26.10.1987., 30 godina veze, poznavanja - napisao je Viktor pored Brenine i Bobine fotografije iz mlađih dana.

Mnogi se i dan danas pitaju šta je tajna njihovog bračnog uspeha, pa uprkos brojnim problemima koje život sa sobom nosi njihova ljubav nikada nije dovedena u pitanje. Pevačica neizmerno voli svog supruga, ali smatra da srećna, uspešna i zadovoljna žena uvek mora da sačuva svoju slobodu.

- Gledam da uskladim da Boba i ja budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća greška u nekim bračnim vezama apsolutno ukidanje slobode i život bez poverenja. Jako je teško kada ste sa nekim 24 sata, 365 dana i sa decom i porodicom. Poštujem vid slobode koji dozvoljavamo jedno drugom, da uživamo i nemamo presiju oko toga da li bi on voleo da izađe sa svojim društvom ili ja sa svojim – iskreno je nedavno  rekla Brena u intervjuu za Blic.

Čestitato ovaj prelep jubilej!