Celebrity News

Ela Dvornik i Čarls Pirs: Poslednje putovanje u dvoje (foto)

Autor: | 30/10/2017

Ela Dvornik i Čarls Pirs: Poslednje putovanje u dvoje (foto)

Poznata blogerka i ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik, polako ulazi u 36. nedelju trudnoće i uskoro će po prvi put postati majka.

Njen verenik Čarls Pirs iznenadio je romantičnim putovanjem u Veneciju za njihovu godišnjicu veze. Ela se time pohvalila i na Instagramu, zaključivši kako je ovo verovatno poslednji put da njih dvoje negde putuju sami.

- Svake godine mislim da će zaboraviti, ali to se ne dogodi. Hvala ti za prelepo iznenađenje za našu godišnjicu. Ovo bi moglo biti naše zadnje putovanje u dvoje, ali sigurna sam da ćemo imati još mnogo njih u troje - oduševljeno je napisala Ela pored zajedničke fotografije na kojoj zaljubljeni par poziraju na Trgu svetog Marka u Veneciji.

Svoje obožavatelje dodatno je nasmejala pripadajućim haštagovima #muškarac koji ne zaboravlja godišnjice, #on je zauzet i #ne možete ga dirati.

Ela Dvornik: Moj tata je bio blesav, neozbiljan tip, bio je kao neki Petar Pan

Podsećamo, ćerka Dina Dvornika je već je tri godine u srećnoj vezi sa britanskim marketinškim stručnjakom Čarlsom Pirsom, za koga je i verena. Zbog prirode Pirsovog posla, putuju širom sveta, a Ela svoje fanove svakodnevno informiše o svojim novostima putem društvenih mreža.

Diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak od Ele je stariji 13 godina, ali izgleda da ta razlika njima nimalo ne smeta, već sa oduševljenjem iščekuju dan kada će postati roditelji.