Celebrity News

Nalik porodici Kardašijan: Anastasija Ražnatović dobila ponudu za bugarski rijaliti?

Autor: | 02/11/2017

Nalik porodici Kardašijan: Anastasija Ražnatović dobila ponudu za bugarski rijaliti?

Anastasija Ražnatović dobila je ponudu da učestvuje u bugarskom rijalitiju. Privatna produkcija iz Sofije želi da prati svaki korak naslednice Svetlane Cece Ražnatović, i to za honorar od 100.000 evra.

- Rijaliti bi bio nalik američkom u kome učestvuje porodica Kardašijan. Zamišljeno je da Tasin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kajli Džener. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tasine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi s drugaricama po klubovima - otkriva izvor Kurira i dodaje da su Anastasiji ponudili da joj unapred uplate honorar:

- Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju obožavalaca na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Ražnatovići dobijaju ponudu za rijaliti. Kaka je jedna produkcijska kuća ponudila Ceci da učestvuje u ovakvom projektu, ona je bila izričita, a šta je rekla pogledajte OVDE.

Naša velika zvezda Ceca Ražnatović i njena ćerka do sada se nis oglašavale povodom navoda da će Anastasija ući u bugarski rijaliti.