Celebrity News

Filip i Danica Karađorđević: Prvo putovanje kao supružnici

Filip i Danica Karađorđević: Prvo putovanje kao supružnici

Princeza Danica i princ Filip Karađorđević, koji su nakon raskošnog kraljevskog venčanja otputovali na more, podelili su utiske sa medenog meseca koji je protekao baš onako kako su planirali.

Ako se po prvim nedeljama brak poznaje, ljubavna priča Karađorđevića dugo će trajati. Posle velike medijske pompe koja je pratila njihovo venčanje u Beogradu, 7. oktobra, njih dvoje dobili su priliku da uživaju nasamo i umeli su da je iskoriste.

Cile i Zorica Marinković: Danici titula neće predstavljati teret

- Srećni smo i spokojni što smo našu ljubav krunisali brakom i nakon velikih priprema venčanja sa velikim entuzijazmom smo se uputili na jednu od predivnih grčkih obala gde nam čari prirode donose zasluženi odmor - ispričao je za “Blic” Filip Karađorđević.

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on Oct 27, 2017 at 6:04am PDT

Nijednog momenta nisu imali dilemu kako će ispuniti slobodno vreme jer poznati supružnici imaju brojna zajednička interesovanja.

- Filip i ja smo okrenuti zdravom životu, volimo duge šetnje i svež vazduh. Vodili smo beskonačne razgovore, i najviše od svega trudili smo se da iskoristimo vreme koje smo imali da bismo se u miru posvetili jedno drugome i uživali u prvim danima našeg braka - dodala je Danica, koja je s mužem provodila dosta vremena na romantičnim plažama Grčke.

Bajkoviti zalasci sunca samo su neki od momenata koje će pamtiti, a nakon desetak dana, koliko je potrajao njihov medeni mesec, Karađorđevići su otputovali u London, koji će odsad biti njihova stalna adresa i za koji ih vežu brojne uspomene, budući da su se upravo u tom gradu prethodnih godina često sretali.

Za ljubav Danice i Filipa Karađorđevića saznalo se nekoliko meseci pre svadbene ceremonije u Sabornoj crkvi u Beogradu. Vest o njihovoj veridbi pojavila se u julu ove godine, a venčanje je, između ostalog, obeležio veliko broj zvanica s evropskih dvorova.