Celebrity News

Ko je seksi Nemanja za kojim su poludele domaće zvezde?

Poslušajte novu nadu muzičke scene...

Ko je seksi Nemanja za kojim su poludele domaće zvezde?

Nemanjino ime "eksplodiralo" je na profilima najvećih domaćih zvezda, pa su svi sa oduševljenjem objavljivali pesmu "Neimar za ljubav" uz komentare da je bilo krajnje vreme da ovaj zgodni momak počne da peva i da "stvara malo i za sebe".

Pesma je za 12 sati "skupila" oko 68.000 pregleda, dok je u realnom vremenu taj broj daleko veći.

Među onima koji su oduševljeno podelili vrhunsku baladu "Neimar za ljubav" su Aco Pejović, Edita Aradinović,  Dragana Mirković, Boban Rajović, Aca Lukas, Aleksandra Prijović, Goca Tržan, sve članice grupe Hurricane, Saša Kovačević, Milica Todorović, Voyage, Vladan Savić "Magla bend" i brojne druge domaće zvezde.

- Leti, ljubavi moja! - poručila mu je Edita, sa kojom je nedavno otpevao duet na španskom jeziku i raspametio ljude.

Nemanja Antonića sin je slavnog urednika i producenta 

Naime, Nemanja je sin slavnog Mikice Antonića, urednika i producenta PGP RTS-a. Bio je viđen za pijanistu isve je teklo u tom smeru, ali je ipak nastavio školovanje na Fakultetu dramskih umetnosti.

Kao tinejdžer je počeo da radi u studiju, prvo kao očev pomoćnik, a onda i samostalno.

Komponovao je za Editu, Hurricane, Acu Pejovića, Milicu Pavlović i druge, a autor je evrovizijske pesme "Hasta La Vista".

Kada je reč o filmskoj muzici, u toku je projekat u pripremi, veliki mjuzikl holivudske produkcije u kome se u glavnoj ulozi očekuje Bred Pit, a za koji je Antonić komponovao nekoliko numera u balkanskom fazonu.

Dok je radio na svemu navedenom Nemanja je mnogo radio na svom glasu, pa je završio i muzičku školu za solo pevanje.

Komentari (0)

Loading