Celebrity News

Krizna vremena donose teške situacije: Saška Janković raskinula veridbu!

Saška Janković ponovo je sama!

Krizna vremena donose teške situacije: Saška Janković raskinula veridbu!

Pevačica neprikosnovenog glasa Saška Janković poznatija kao Saška Janx koju je široki auditorijum zavoleo u „Prvog slasu Srbije” otkrila je da je raskinula veridbu.

Naime, pevačica je istakla da se od producenta Marka Nikolića razišla početkom ove godine, a sve do sada nije se oglašavala.

Ljubav koja je bila krunisana veridbom rezultirala je krajem, a Saška ističe i da se među njima sve desilo sporazumno. Svađa i skandala nije bilo. 

PROČITAJTE: Ana Sević: Laž je da sam raskinula veridbu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sashka Janx ® (@sashkajanx) on Oct 31, 2020 at 11:52am PDT

– Svako je nastavio svojim izborima i putem, naravno sporazumno. I to je to. Raskinuli smo veridbu i nismo više zajedno – rekla je Saška iskeno za “Mondo”. 

Iako su mnogi na ovu ljubav polagali velike nade, kraj je ipak bio neminovan. Nakon što je preživela veliku tragediju kada je ostala bez oba roditelja, mnogi su mislili da je Saška konačno pronašla svoj mir, međutim istina se pokazala u drugačijem svetlu...

– Svi ljudi na ovom svetu teško podnose te stvari. Smatram da sam radom na sebi svih ovih godina postigla da živim sa tim. Ne može to da se dobro ili loše podnosi. To je teška, pa je teška stvar. Jednostavno, ne znam šta me sutra očekuje – iskreno je rekla pevačica.

PROČITAJTE: Slađana Tomašević RASKINULA VERIDBU, A NIKO NIJE ZNAO ZBOG ČEGA

Da je njihovoj ljubavi kraj, moglo se naslutiti i putem Saškine „Instagram” objave u kojoj je napisala da nikada ni zbog koga ne treba spuštati kriterijume. 

- Ako je nekome nešto previše, ne spuštajte vi vaše kriterijume, važi za sva polja. Valja znati kada i kako biti diplomata. Ali ne znači da ste zahtevni ako drugi nemaju kapacitet da isprate; i to je sasvim ok. Ali i njima treba da bude ok što vi pičite kako pičite - poručila je Saška na svom „Instagram” profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sashka Janx ® (@sashkajanx) on Oct 19, 2020 at 4:00am PDT

Komentari (0)

Loading