Celebrity News

Nakon razvoda od Severine Igor se potpuno okrenuo veri?

U jeku spekulacija o razvodu Igora i Severine, isplivao je još jedan novi detalj. Navodno, Igor Kojić okrenuo se veri nakon rastanka od hrvatske pop zvezde...

Nakon razvoda od Severine Igor se potpuno okrenuo veri?

Početkom godine, u jeku pandemije koronavirusa, Severina i Igor Kojić navodno su stavili tačku na svoj brak. Nakon sukoba sa Igorovim roditeljima, Severina je spakovala kofere i krenula put Zagreba, a ubrzo su je i Olja i Keba otpratili sa „Instagrama” i s njom prekinuli svaki kontakt. 

Prema saznanjima „Srpskog telegrafa” Igor Kojić spas nakon razvoda pronašao je u veri. Krizni period navodno je pregrmeo posećujući manastire na Kosovu i Metohiji, a o tome svedoče i fotografije koje je objavio na svom profilu. 

– Igor je boravio dve nedelje na Kosovu. Obišao je gotovo sve manastire, posetio Pećku patrijaršiju, Gračanicu, kao i Prizren, gde je posetio manastir Svetog Arhangela, u kom su mošti cara Dušana Silnog. Tokom boravka na Kosmetu posetio je gotovo sve manastire jer je tražio mir nakon burnog perioda i rastanka sa Severinom. Ta energija mu je veoma prijala, toliko da je poželeo da ostane u Gračanici, ali ga je Keba u tome sprečio – govori dobro obavešten izvor i dodaje: 

– Igor samo priča o tome kako želi da ode na Kosovo i ostane tamo u Gračanici. Kako mu prija ta energija, kako ga je posvećenost bogu smirila i da se tamo pronašao. Međutim, Olja i Dragan mu svakodnevno govore da im je on potreban i da žele da bude s njima, zbog čega se nakon dvonedeljne posete manastirima ipak vratio kući – završava priču izvor.

Otkrio ono što sve zanima: Keba prvi put o razvodu Igora i Severine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Oct 11, 2020 at 10:45am PDT

Budući da se Igor još nije oglasio ovim povodom, Severinin svekar Dragan Kojić Keba nedavno je prvi put govorio o odnosu sina i snaje. 

– Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu – rekao je Keba za „Alo” i dodao:

– Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu! – rekao je Kojić.

Pre nekoliko dana zgodna Splićanka objavila je „zaboravljenu razglednicu iz Splita”. Dovoljno da pokaže da je i dalje aktivna na društvenim mrežama, iako se povodom razvoda i ljubavi s Igorom uopšte nije oglašavala...

Severina slavi: Ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi je poslao nju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Nov 7, 2020 at 3:06am PST

Komentari (1)

Loading