Celebrity News

Najveći strah Jelene Kostov se ostvario: Više nisam ona stara

Pevačica je lično osetila koliko je mučna borba sa korona virusom

Najveći strah Jelene Kostov se ostvario: Više nisam ona stara

Petar Đorđević

Jelena Kostov s koronom se borila čitava dva meseca. Period oporavka provela je kod kuće i nije se toliko bojala za svoj život već da virus ne ostavi trajne posledice na organizam. Tek četvrti test bio je negativan, a iskustvo koje je preživela opisuje kao bolno.

– Bilo je užasno teško i užasno bolno, to su dani koji ne mogu da se opišu rečima. Boli vas svaka kost, imate prostora samo da ležite i ništa drugo Plašila sam se da virus ne ostavi neke posledice, jer je jako dugo bio u mom organizmu. Znam kako sve to izgleda, dok drugi ljudi koji ne shvataju ozbiljnost, se i dalje šale. Ja sam zbog toga jako besna. Mislim da treba da izdržimo, koliko god to trajalo, sve će da prođe i sve će biti normalno. Mora samo da budemo strpljivi. Ti dani kada vas virus uhvati pod svoje su jako strašni - rekla je pevačica nedavno za "Pink", a sada za "Grand magazin" priznala da ipak oseća posledice bolesti.

Ata Images

 

Pročitajte: Mesecima je ne ostavlja na miru - Jelena Kostov na meti progonitelja

– Posle korone, čini mi se da ja više nisam ja. Nisam onako puna elana, puna snage, puna energije. Treba dosta vremena da prođe da se sve vrati na staro, jer je virus jako dugo bio u mom organizmu. Ja ne znam kakve to posledice ostavlja, ali ja i dalje osećam zamor jako brzo, ostajem bez vazduha čim počnem da se penjem uz stepenice, kao da na grudima imam neki teret –  izjavila je Jelena

 

 

 

Komentari (0)

Loading