Celebrity News

Sandale Lune Đogani izazvale oprečna mišljenja - Pristaju li jednoj trudnici?

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani čeka prvo dete sa verenikom Markom Miljkovićem. Otkrila je kako podnosi trudničke dane, a pokazala je i novo izdanje...

Sandale Lune Đogani izazvale oprečna mišljenja - Pristaju li jednoj trudnici?

Mlada rijaliti zvezda Luna Đogani juče je gostovala u „Amidži šouu” i tom prilikom pokazala svoje trudničko izdanje. Luna izgleda negovano i sveže, ali mnogima se čini kao da se ipak malo ugojila. 

Za gostovanje kod Ognjena Amidžića Luna je potpuno promenila stajling. Prirodnu kosu zamenila je plavim umetkom, a toplu i udobnu odeću scenskom. Iako je u trećem mesecu trudnoće, oseća se dobro, a ovom prilikom otkrila je i kako podnosi trudničke dane, budući da se dosta priča o tome. 

Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 9, 2020 at 4:40am PST

- Ušla sam u treći mesec i prelepo se osećam, nadam se da tako i izgledam. Imaš sreće što mi je danas dobar dan, inače sam prikovana za krevet, imam velike mučnine - rekla je Luna u emisiji "Amidži šou". 

Luna Đogani pokazala trudnički stomak - Drugo stanje, novi imidž! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 10, 2020 at 2:49pm PST

Zdravstveni problemi Lune Đogani bili su glavna tema novinskih napisa. Luna je sada otkrila da je sve u najboljem redu i da se mnogo veseli što će uskoro postati majka.  

- Da, imala sam zdravstvenih problema. Uspela sam da izlečim sve, imala sam neke intervencije. Izmišljali su svašta. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju, tako su mi i rekli, ali desilo se čudo. Ja sam mnogo želela da postanem majka. Marko i ja smo radili na tome.

Sandale Lune Đogani izazvale oprečna mišljenja 

Budući da joj je zdravstveno stanje krenulo nabolje, da je trudnoća uredna i da ide sve po planu, mnogi su se tokom njenog gostovanja kod Ognjena ipak osvrnuli i na njeno modno izdanje. Iako je izgledala sjajno, nekima su zasmetale njene sandale koje, navodno, nisu za jednu trudnicu. 

Potpetice nisu visoke, ali su potpuno otvorene, pa je zato ovaj komad obuće izazvao oprečna mišljenja.

Šta vi mislite? 

Lunin trudnički stajling o kom bruje društvene mreže! (FOTO)

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading