Celebrity News

Duško Tošić odlučio: Šta se krije iza ovog fudbalerovog poteza?

Čeka se da fudbalski as potvrdi informaciju

Duško Tošić odlučio: Šta se krije iza ovog fudbalerovog poteza?

Retkost je da jedan uspešan sportista, a ujedno i suprug najintrigantnije dame s naše javne scene, toliko bude nedostupan za javnost kao što je Duško Tošić.

Fudbalski as jako retko daje izjave za medije, pa se mnoge stvari u vezi sa njegovim životom samo nagađaju. Poneka informacija dospe do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegov gesta. Zvanične potvrde ili demantija gotovo nikada nema.

Sada je osvanula informacija da je suprug Jelene Karleuše na spisak svojih nekretinina dodao još jednu -  luksuzan stan koji se nalazi u novoizgrađenoj stambenoj zgradi na Vračaru.

 

 

Prema navodima izvora bliskog fudbaleru, on je već duže vreme tražio nekretninu koja je u blizini centra grada, pa mu se ova lokacija učinila kao idealno mesto, piše "Kurir Stars".

Objekat se nalazi u jednosmernoj ulici, a stan koji se Dušku dopao je dvostran i gleda na Hram Svetog Save.

Kuća Jelene Karleuše krije tajnu njenog braka

Stan na Vračaru je samo jedna od luksuznih nekretnina u vlasništvu Duška Tošića. Već poseduje luksuzni stan na Dedinju u kojem je godinama živeo sa porodicom, a pre nekoliko godina kupio je i vilu od Dragana Stojkovića Piksija.

Srpski fudbaler Duško Tošić napustio je 2018. turski „Bešiktaš” kako bi zaigrao u dresu kineskog kluba „Guangdžou”, čiji je trener bio Dragan Stojković Piksi.

Time je postao drugi najplaćeniji srpski fudbaler (posle Nemanje Matića), što je znatno promenilo stanje na njegovom bankovnom računu. Zato je rešio da sebe nagradi, tačnije, svoju suprugu Jelenu Karleušu, kojoj je poklonio vilu na Dedinju.

Zanimljivo je da se Duško odlučio da kupi kuću upravo od Piksija. Domaći mediji preneli su da je vrednost vile oko 2.500.000 evra.

Duško Tošić se povodom navoda da je kupio stan na Vračaru još uvek nije oglašavao za medije.

Komentari (1)

Loading
Mik

01:38 12.11.2020

Pa sta, covek ima pa ima nemamo razloga da mu zavidimo,posteno ih zaradjuje.