Celebrity News

Miloš Petrović: Bjelogrlić je sprečio moj odlazak u inostranstvo

Kada je odlučio da se odrekne glume, stigla je ponuda koja se ne odbija

Miloš Petrović: Bjelogrlić je sprečio moj odlazak u inostranstvo

Ata Images

Mladi glumac Miloš Petrović tokom treće godine studija glume na Akademiji lepih umetnosti počeo je da se bavi građevinskim poslovima i tom svetu bio je čak šest ili sedam godina.

Kako kaže, tako je moralo da bude i veruje da ga je svaki trenutak u životu vodio onome što danas radi i što najviše voli.

- Moja majka je građevinski inženjer i rekla mi je da postoji velika potreba za radnicima. Odlučio sam da se prijavim i nekih šest ili sedam godina sam radio na građevini, najviše hidroizolaciju jer je za tim poslom bilo najviše potrebe – rekao je popularni Trojpec na K1 televiziji u emisiji „Kec na jedanaest“. –

Srećom, 2014. godine pozvali su me s fakulteta i rekli mi da počinju da rade predstavu „Kad su cvetale tikve“ u Beogradskom dramskom pozorištu. Tako sam se vratio glumi.

Međutim, kako se oduvek bavio sportom, fitnesom i boksom, i u međuvremenu je postao sertifikovani trener i odlučio je da se ponovo odrekne glume i zaputi u Dubai i tamo bude profesionalni trener.

- Tada me je međutim, baš pred odlazak, pozvao Bjela i ponudio mi ulogu u seriji „Senke nad Balkanom“. Takvu priliku nikada ne bih odbio i ostao sam, a onda su usledile i uloge u „Južnom vetru“, „Tajkunu“...

Mladi glumac ispričao je Aleksandri i Bošku koliko mu je značilo što se u nekoliko kadrova u „Senkama“ pojavio rame uz rame sa Žarkom Lauševićem.

- Njegova ljudska veličina prati njegovu glumačku veličinu, a to nije baš čest slučaj. Što bi mi u glumačkom žargonu rekli – otvorio mi je kadar. Dao mi je prostora, pružio mi toplinu i pomogao mi – istakao je Trojpec.

Komentari (0)

Loading