Celebrity News

Ceca konačno srećna u ljubavi? Žena procveta sa određenim čovekom!

Svetalana Ceca Ražnatović jednom objavom napravila je haos na „Instagramu” i sad mnogi misle da su u njenom ljubavnom životu desio veliki preokret...

Ceca konačno srećna u ljubavi? Žena procveta sa određenim čovekom!

Najpopularnija muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović retko govori o svom ljubavnom životu, a svaka sitnica koja ukazuje i na najminimalniju promenu na ovom planu interesantna je medijima i širem auditorijumu. 

Njen život u potpunosti je sređen, odskoro je i baka predivnog dečaka, ali mimo svega toga, mnoge ipak zanima kada će pronaći pravog muškarca.

Anastasija Ražnatović: Mama je u cvetu mladosti, fenomenalno izgleda i volela bih da se uda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Svetlana Ceca Ražnatović dugo je bila sama – Da li nova objava krije tajnu poruku? 

Ljubavni život Cece Ražnatović oduvek je intrigirao javnost, a sada je folk diva jedom objavom uspela da napravi bum na „Instagramu”. Rečenica koja mnogo govori o tome šta može da usreći jednu damu mnogima je dala povod za nagađanja – da li je Ceca konačno pronašla pravog muškarca.  

– Ne procveta žena u određenim godina. Žena procveta sa određenim čovekom – napisala je ona.

Ova Cecina objava zaintrigirala je mnoge i probudila sumnje da se u njenom životu pojavio neko vredan pažnje, budući da je to dugo priželjkivala. 

Šta vi mislite? 

Udaje se Anastasija Ražnatović? Veridba mora da bude romantična, a svadba spektakl!

Instagram Story screenshot

 

 

Da li je konačno došlo vreme da se skrasi u novom emotivnom odnosu folk zvezda Ceca Ražnatović otkrila je nedavno i za magazin „Story”. 

- Kad god sam osećala, nije se dogodilo. Uvek kada se dešavalo, mislila sam „to je to, pravo je“. Naravno, vreme je pokazalo da očigledno nije pravo, ali nema veze. Spremna sam na nove lepe trenutke, a ako posle toga dolaze razočaranja, šta da radimo. Život je to - rekla je Ceca i dodala da je sebe doživljaba kao krhku ženu kojoj je potrebna muška snaga. 

- Zamolila bih ugledni magazin “Story” da mi ne pravi kontrareklamu. Niti sam jači pol, niti to želim, niti želim da imam ovoliku količinu testosterona. Ja sam jedna krhka, nezaštićena žena kojoj je potrebno muško rame, topao zagrljaj. Muškarac koji će da me zagrli i kaže: „Ja sam tu da joj dam osećaj da će sve probleme da reši“. Makar i ako ne mogu sama da ih rešim, želim da se osećam zaštićeno. Molim vas, prestanite da me promovišete u neku ženu rmpaliju (smeh).

Komentari (0)

Loading