Celebrity News

Dodela "E! People's Choice" nagrada: Dominacija dama u crvenom

Proglašeni pobednici

Dodela "E! People's Choice" nagrada: Dominacija dama u crvenom

Narod je rekao svoje, a kanal E! je slavio one najbolje u oblasti filma, televizije, muzike i pop kulture, koje su izabrali isključivo fanovi tokom trećeg zaredom godišnjeg glasanja za dodelu nagrada E! People’s Choice Awards, koju je 15. novembra  vodila odlična Demi Lovato uz prenos uživo iz Barker Hangara, Santa Monika (Kalifornija) na kanalu E!. 

 

Ove godine, E! je odao posebno priznanje moćnoj ličnosti u svetu  zabave,  Dženifer Lopez , dodelivši joj nagradu za “ikonu godine” - The People’s Icon Award.

- Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. A mene je ojačalo ono što je najvažnije - ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, volimo se, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih - započela je Dženifer koje nije uspela da zadrži suze.

- Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja, širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem - rekla je Dženifer na bini.

Zbog pandemije korona virusa ovog puta nagrade su dodeljenje bez publike i uz propisane mere socijalne distance. 

 

 

 

Poznati producent, preduzetnik i filantrop Tajler Peri osvojio nagradu za “šampiona godine” - The People’s Champion Award; a nagrađivana glumica, producentkinja i preduzetnica Trejs Eli Ros osvojila je nagradu za “modnu ikonu” -  The Fashion Icon Award. 

U toku noći dodele nastupili su uživo: Džastin Biber  sa svojim hit singlom “Holy” i novim singlom “Lonely”,  a zatim duet  Kloi i Hale koji je izveo svoj hit “Ungodly Hour”.

Komentari (0)

Loading