Celebrity News

Prava istina: Evo kakvo je zaista zdravstveno stanje Vuka Kostića

Glumac je drugi put zaražen koronavirusom.

Prava istina: Evo kakvo je zaista zdravstveno stanje Vuka Kostića

Petar Đorđević

Vuk Kostić ponovo je pozivan na Covid-19. Domaći mediji su preneli da je glumčevo zdravlje ozbiljno ugroženo i da ima upalu oba plućna krila.

‒ Vuk je nedavno dobio temperaturu, osećao je bol u kostima i mišićima, a počeo je i da kašlje. Iako je imao sve simptome osobe zaražene koronom, on je tu mogućnost odbacivao jer je bio ubeđen da ima antitela koja ga štite od virusa. Međutim, lekar ga je savetovao da uradi PCR test, koji je pokazao da je pozitivan na kovid 19 ‒ rekao je izvor blizak glumcu za „Informer“

‒ Ima upalu oba plućna krila, teško diše, a nekada ne može normalno da govori. Iako je stanje ozbiljno, izolovan je u svom stanu, nije u bolnici. Doktori su mu propisali terapiju koju svakodnevno uzima ‒ zaključio je izvor.

Vuk Kostić danas se oglasio na društvenim mrežama i povrdio da jejeste pozitivan na korona virus, ali da njegovo zdravstveno stanje nije alarmantno.

Instagram/Vuk Kostić

 

 

– Izmišljaju bezveze. Sve je okej, nema ni upale pluća ni temperature, Bogu hvala. Samo na papiru piše pozitivan. Ovo pišem zbog ljudi koji iskreno brinu. Živ je vuko umro nije – napisao je Vuk na svom “storiju”.

Komentari (0)

Loading