Celebrity News

Drastičan potez Ane Nikolić - Nova promena imidža nosi važnu poruku! (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić uradila je dve nove tetovaže koje je posvetila dragim ljudima...

Drastičan potez Ane Nikolić - Nova promena imidža nosi važnu poruku! (FOTO)

Popularna muzička zvezda zasluženo uživa u svom novom izgledu, a na svom „Instagram” nalogu često objavljuje slike fenomenalnih stajlinga koji ističu njenu zavidnu liniju. Budući da je oslabila više od 55 kilograma i da je je za nju put do idealne figure bio veoma naporan, Ana Nikolić sada više nego ikad uživa u svojoj transformaciji. 

I dalje radi na sebi, a najveću podršku i motivaciju pruža joj ćerka Tara. Iako je uspela u skidanju prekomernih kilograma, pop zvezda ne odustaje od napornih treninga. 

Ana Nikolić suze nije krila: Mnogo me je maltretirao, često sam kući išla uplakana

Nova Ana NIkolić - Da li vam se dopada njen novi imidž? 

Ana Nikolić koja je u proteklom periodu javnosti više puta priredila prava iznenađenja, ponovo se odlučila na drastičan potez.

Kako bi svojim članovima porodice po ko zna koji put dokazala koliko ih voli, odlučila je da istetovira njihova imena. Prva tetovaža, koja nosi jasnu poruku, namenjena je njenoj mami Miljani, a njeno ime, Ana je istetovirala blizu srca.

- Jedna je majka. Ovo je moj poklon za rođendan. Malo ranije ali to sam ja.. ja uvek zurim..."Ti nemoj sebe da kriviš, dovoljno si pomogla da spaseš mene od mene. Jedino to nisi mogla! - glasila je Anina emotivna poruka koja je raznežile sve njene pratioce.

Sigurno niste očekivali ovaj auto: Ana Nikolić pokazala kakvu mašinu vozi (video)

Druga tetovaža predstavlja datume rođenja njenih dragih muškaraca na koje je Ana veoma ponosna. U pitanju su njen brat Marko i njegovi sinovi Konstantin i Vasilije. 

Pogledajte...

Komentari (0)

Loading