Celebrity News

Jelena Karleuša oštro: Žena ako je majka ne treba da izgleda kao kućna pomoćnica!

Jelena Karleuša istkla je da njeno oblačenje nema veze s tim kakva je majka, a čemu uči svoje divne ćerke, Atinu i Niku, objasnila je u nastavku...

Jelena Karleuša oštro: Žena ako je majka ne treba da izgleda kao kućna pomoćnica!

Na društvenim mrežama često možemo videti polemike koje se vode oko oblačenja Jelene Karleuše. Mnogi ističu da je njeno oskudno odevanje neprimereno jednoj majci, a oprečna mišljenja oko njenog novog stajlinga ponovo su eksplodirala. 

Jelena Karleuša - Karijerista i dobra majka! 

Jelena Karleuša, najuspešnija muzička zvezda na ovim prostorima ponovo je bila na meti kritika zbog provokativnih stajlinga. U fokus je ponovo stavljena činjenica da je majka i da joj golotinja ne pristaje. 

Poslednja epizoda popularnog TV šoua "Zvezde Granda" ni ovog puta nije protekla bez čarki među članovima žirija. Saša Popović izazvao je Jelenu da prošeta svoju izazovnu odevnu kombinaciju, ističići kako će „majka dvoje dece da izađe na scenu i čestita kandidatkinji".

To je naime, izazvalo burne reakcije kod njenog kolege Dragana Stjokovića Bosanca koji je na njenu pojavu u ovom kostimu rekao sledeće: 

 

- Majki u našem žiriju imamo dosta, ja mislim da je ovo klasičan primer kako se majka zalaže i više nema šta da da, ni garderobe više da obuče, mada imamo i drugu (Viki) koja je pokazala šta znači biti majka jednog deteta, ti si više obučena, jer dvoje dece je veći trošak - rekao je Bosanac.

- Majka, to je tema koju smo apsolvirali, da žena ako je majka ne treba da se zavije, da ode u manastir, da izgleda kao kućna pomoćnica i završi sa svojim poslom - odgovorila je Jelena kolegi Bosancu i zatim dodala: 

Samo Jelena Karleuša i Kim Kardašijan mogu da ponesu ovakve čizme (foto)

- Ja sam u mojoj kući majka, nisam u scenskom kostimu. Moja deca su divno vaspitana, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna deca i za mene svi kažu da sam divna majka. To što ja imam svoj posao nema veze sa tim kakva sam majka, niti to mene određuje. Mogu samo da vam kažem da su moje ćerke na majku ponosne - rekla je Karleuša i nastavila:

- Od svoje majke mogu da nauče kako je biti samostalan, uspešan, kako je boriti se, kako ne dati na sebe. Kako je biti žena u muškom svetu, punom predrasuda, balkanskom, seljačkom mentalitetu, gde se žena gazi i ne poštuje zbog svoje seksualnosti. Ja svoje ćerke učim da se ne stide ni svoje seksualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tela i da imaju svoje ja, kao i da niko ne sme da im spočitava što su lepe i zgodne.

Kako je Jelena izgledala u izazovnom izdanju pogledajte u nastavku: 

Karleuša naglasila veliki nadolazeći trend - Žene su ga već zavolele!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JK (@_karleusadiva_)

Jelena Karleuša nedavno je iznela stav supruga Duška Tošića na temu njenih provokativnih slika. Kao i uvek, imala je jak komentar... 

– Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena – zaključila je pop zvezda. 

Komentari (0)

Loading